• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Ünlü sanatçı nereye yatırım yaptığını açıkladı!

Ünlü sanatçı nereye yatırım yaptığını açıkladı!
Son olarak 'Bursa Bülbülü' adlı filmde rol alan usta komedyen Ata Demier, şaşırtan açıklamalara imza attı. Ünlü komedyen arabasının dahi olmadığını açıkladı.

Son olarak Türkiye'de geçen yıl Haziran ayında kullanıma açılan ve söz konusu tarihten bu yana abone sayısında hızlı bir artış yaşanan ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus'ta izleyiciyle buluşan, yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün oturduğu başrolde ise Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın yer aldığı 'Bursa Bülbülü' adlı filmde rol alan ünlü komedyen Ata Demirer, mal varlığını açıklayarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

13 Ocak'ta izleyiciyle buluşan 'Bursa Bülbülü' adlı komedi filminde rol alarak Cengiz karakterine hayat veren ünlü komedyen Ata Demirer mal varlığını açıkladı.

ata-demirerden-sasirtan-cikis-arabam-bile-yok-dedi-yatirimlarini-nereye-yaptigini-acikladi-3ced0d.jpg

Sibel Arna’nın “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programına konuk olan Ata Demirer, 20 sene içerisinde mal varlığında bir artış yaşanmadığını vurgulayarak “Bozcaada’da 20 sene önce mülki olarak neyim varsa aynı şekilde devam ediyor. Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim” dedi.

Arabasının dahi olmadığını duyuran usta komedyen “Benim en büyük şansım ne istediğimi bilmek. Büyük şeylerden hoşlanmıyorum. Benim arabam bile yok, bir teknem var, bir de zeytinliğim. Benim hayatımı yaşamak için benim tercihlerime okey demek gerekiyor. ‘Hayatımda kaç tane daha yaz yaşayacağım’ diyerek yazın turne yapmıyorum mesela. Bir tane Harbiye yapıyorum yetiyor.” açıklamasında bulundu. KAYNAK:YENİAKİT

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113