• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Ünlü isim boşandı 50 kilo birden verdi

Ünlü isim boşandı 50 kilo birden verdi
Ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'in programına konuk olan dünyaca ünlü şarkıcı Adele, samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü yıldız "Oğlum için çok hayal kırıklığına uğradım. Kendim için çok hayal kırıklığına uğradım" dedi.

"Someone Like You", "Rolling in the Deep", "Hello" gibi birbirinden hit şarkılarla büyük bir şöhret yakalayan şarkıcı Adele, Oprah Winfrey ile yaptığı röportajda evliliği ve boşanma süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

"ÇOK UZUN BİR SÜRE DENEDİM"

2016'da evlendiği Simon Konecki ile 2019 yılında boşanma kararı alan Adele, aylar sonra ilk kez boşanma süreci hakkında konuştu. Yıldız şarkıcı, yaşadığı süreç hakkında "Hayatım boyunca çekirdek aileye kafayı taktım çünkü hiçbir zaman çekirdek ailede büyümedim. Tüm bu filmlerde ve kitaplarda, onları okuyarak büyüdüğünüzde, 'Olması gereken bu' diye düşünüyorsunuz. Ben sadece, çok küçük yaştan beri, kendi kendime çocuklarım olduğunda birlikte kalacağımıza söz verdim; O birleşik aile olacağız. Ve gerçekten çok uzun bir süre denedim." ifadelerini kullandı. Angelo Adkins adında bir çocukları olan sanatçı, sözlerine şöyle devam etti: 

"Oğlum için çok hayal kırıklığına uğradım! Kendim için çok hayal kırıklığına uğradım ve her zaman bu lanet kalıpları girmeyi bırakan kişi olacağımı düşündüm!"

Boşanmak istediği anı, arkadaş grubuyla konuşurken fark ettiğini söyleyen ünlü isim, "Bunu üç arkadaşımın önünde söyledim. 'Gerçekten mutlu değilim. Yaşamıyorum, ağır ağır ilerliyorum' dedim." şeklinde konuştu.

2 YILDA 50 KİLO VERDİ!

Boşanma sonrasında "dehşet verici panik ataklar" yaşadığını dile getiren Adele, bu süreci sıkı bir egzersiz planıyla yönettiğini söyledi. HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113