• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

TUZSİAD’ın 1. yıl dönümünü kutladı

TUZSİAD’ın 1. yıl dönümünü kutladı
TUZSİAD (Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği) yönetimi, Radisson Blu Otel’de kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda TUZSİAD’ın 1. Yılı da kutlandı.

Radisson Blu Otel’de düzenlenen TUZSİAD kahvaltısına AK Parti Milletvekilleri Murat Demir, Hasan Sert gibi milletvekillerinin yanı sıra, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

dsc_0139.jpg

Kahvaltıda konuşan Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Erkan Yavuz Atagün, 1. Yıldönümlerinde düzenledikleri kahvaltıya gelerek kendilerini onurlandıran misafirlere teşekkür etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı konuşmasında, "İstanbul’un bir kenarında bulunan ilçemiz geçmiş zamanlarda çöp deposu, organize deri sanayi, tersanaler gibi kurumlarla olumsuz anılıyordu. Dezavantajlı bir ilçeyi hamdolsun bugün avantajlı bir ilçe konumuna getirdik. İstanbul’un cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. İstanbul’daki 8 Organize Sanayi’nin beşi ilçemizde bulunmakta. Bir çok yan sanayinin ilçemizde bulunması, ilçemize ekonomik katmadeğer sağlarken, Tuzla Sanayici ve İşadamlarımıza bu güzel kahvaltıda bizi sizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum” dedi. Yazıcı, Tuzla metro inşaatının ihalesinin yapıldığı müjdesini de bu toplantıda verdi.

.

İstanbul Milletvekili Hasan Sert’te yaptığı konuşmada, Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken,  emeği geçenlere teşekkür etti. Sert, "Sanayici ve iş adamı olmak kolay bir iş değil. Sadece bu ünvanı taşımak yetmez, ülkesine, milletine daha fazla faydalı olacak işler yapmak lazım. Benim Tuzlalı iş adamlarına sanayicilere tavsiyem var, önümüzdeki yıllarda Avrupa da resmi verilere göre 1.500 fabrika kapanacak, işletecek genç nüfus yok ve paralı genç iş verenler aranıyor. Sizlerin mutlak ve mutlak bu durumla ilgilenmeniz ve  uluslararası bir işletmenin sahibi olmanız gerekiyor. Bunu yapabilecek azim ve gayret sizlerde var. Ben bunu gördüm." ifadesinde bulundu.

Tuzla Sanayici ve İşadamları Derneği Kahvaltısı, emeği geçenlere Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Tarafından teşekkür edilerek plaket verilmesinin ardından program son buldu.

dsc_0166.jpg

tzz0180.jpg

dsc_0139-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113