• BIST 10095.82
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Tuzlaspor Başkanından Ali Koç'a sert sözler!

Tuzlaspor Başkanından Ali Koç'a sert sözler!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a "Fırıldak Ali" diyen Tuzlaspor cephesinden yeni bir açıklama geldi. İstanbul ekibinin Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı, söylediği sözler için "Yine olsa yine söylerim" ifadelerini kullandı.

Tuzlaspor ve Fenerbahçe arasındaki gerilim artarak devam edeceğe benziyor.

1. Lig temsilcisinin, geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç'a yönelik yaptığı "Fırıldak Ali" sözleri futbol camiasında oldukça ses getirmişti.

Konuyla ilgili Tuzlaspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı, Radyospor'a yeni açıklamalar yaptı. Özgür Sancar'a dikkat çeken açıklamalar yapan İlhanlı, sözlerinden dolayı pişmanlık yaşamadığını söyledi.

Tuzlaspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı'nın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Fenerbahçe camiasıyla bizim sıkıntımız olamaz. Biz, insanın verdiği sözü yerine getirmeyenine fırıldak diyoruz. Bizim yüzde 30 hakkımız gasp edildi. Sözüne itibar ettik, bu anlamda fırıldak dedik. Yine olsa yine söylerim."ic-ali-koc.jpg"Ali beyin sözüne itibar ettim"

"Fenerbahçe, 'Yüzde 30 pay ve 175 bin euro ile anlaşalım' dedi. Tamam dedik. Dostane bir pazarlık oldu. Futbolcu imza aşamasına geldi. Yüzde 30 yazılmadı. 'Ben Ali Koç'um sözümü yerine getiririm' dedi. 'Sana 4-5 futbolcu vereceğim. Hem siz hem de biz kazanalım' dedi. Ali beyin sözüne itibar ettim. Üç gün sonra Diack, Ankaragücü'nde çıktı."

"Hakkımız verilmedi"

"Hiç Fenerbahçe görmeden üç gün sonra Ankaragücü'nde çıktı. 450 bin Euro ödediği söyleniyor. Bize 175 bin Euro, 4 taksitte ödendi. Yüzde 30 hakkımız da verilmedi. 2 milyon 400 bin euroya diyorlar ama daha fazlası da olabilir sonra Fransa'ya gitti. Bu paralar Fenerbahçe'nin kasasına mı gitti?"

"TFF'nin bunu bilmesi lazım"

"Ali Koç'a bu bir suçtur dedik, hiç dönüş olmadı. TFF'nin bunu bilmesi lazım. Sistemden görünmesi lazım. İşin içinde kimler var bilmiyoruz. Yüzde 30 hakkımızı talep ettik. O zaman da söyledik şimdi de söylüyoruz. Bununla ilgili bize dönüş olmadı. Trabzonspor ile Fenerbahçe maçından sonra gündem değiştirmek için divan kurulunda açıklama yapıldı. TFF'ye bahisle ilgili durum var mı, Passolig'e sorup bilet satışlarıyla ilgili bir durum var mı diye sorulabilirdi." Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113