• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Tuzla?nın en modern anaokulu

Tuzla?nın en modern anaokulu
İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi Anaokulu Tam 6 yıldır, Tuzla Aydınlı Köyü girişinde bulunan Tuzla İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi bünyesinde eğitim veren 60 öğrenci kapasiteli anaokulu, henüz bölge halkı tarafından yeterince tanınmaması nedeniyle, hala


BESLENMEYE AYRI BİR ÖNEM VERİLİYOR
Son derece modern bir görünüme sahip anaokulu, uzman eğitim kadrosuyla 3-6 yaş grubu çocuklara, tam gün eğitim veriyor. Son sistem teknolojiyle dizayn edilmiş, uyku odaları, oyun salonu, eğlence sınıfları ve yemek salonuna sahip anaokunda, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve 4 çayı ile çocukların beslenmelerine ayrı bir özen gösteriliyor.

KENDİ ÇOCUKLARIMIZ GİBİ BAKIYORUZ
Anaokulunun kadrolu öğretmenlerinden Hicret Öz ve yardımcısı Özlem Ergin, okullarında çocukların eğitimi için her türlü ayrıntıyı göz önünde bulundurdukarını ve çocuklara gerçekten kaliteli ve bilinçli bir eğitim verdiklerini kaydederek, “Tüm Tuzlalılar gönül rahatlığı ile çocuklarını okulumuza teslim ederek, akşama kadar huzur içinde işleriyle meşkul olabilirler. Çünkü bizler, bize emanet edilen bu çocuklara, kendi çocuklarımız gibi bakıyor ve gerekli eğitimleri, tam manasıyla vermeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştular.


AYLIK BEDELİ SADECE 250 LİRA

Anaokulunda verilen tüm hizmetlerin bedelinin aylık sadece 250 lira olduğunu ifade eden okul yetkilileri, aynı standartlarda eğitim verilen diğer özel anaokullarında bu rakkamın en az aylık 1000 lira olduğunu kaydettiler.
İMKB Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu Müdürü Kürşat Topçu, çocukların özel servislerle öğretmenleri nezaretinde evlerinden alındığını, uzman öğretmenler tarafından eğitime tabi tutulduğunu ve yine öğretmenleri nezaretinde evlerine teslim edildiğini kaydederek, okulun Milli Eğitim Bakanlığı Döner Sermayesi tarafından resmi kurum statüsünde işletildiğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113