• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

TUZLALI MUHTARLAR?DAN HAMSİLİ TOPLANTI

TUZLALI MUHTARLAR?DAN HAMSİLİ TOPLANTI
Tuzla?da faaliyet gösteren muhtarların mutat toplantısı, geçtiğimiz cuma günü, Şifa Mahalle Muhtarı Şahin DEMİCAN?ın ev sahipliğinde gerçekleşti.


Yeni yerindeki Şifa Mahalle Muhtarlığı’nın üst katında bulunan toplantı salonunda bir araya gelen muhtarlara ev sahipliği yapan Şifa Mahalle Muhtarı Şahin Demircan, hizmette kusur göstermedi.
    Tuzlalı muhtarların sürekli bir araya gelerek, sorunlarını tartıştığı toplantıların peryodik bir şekilde devam ettiğini ifade eden muhtarlar, birlikte hareket ederek, sorunları el birliği ile çözdüklerini, çözüme ulaşmayan sorunları ise, gerekli mercilere ilettiklerini kaydederek, bir ve beraber olunca, bazı problemlerin üstesinden daha kolay gelindiğini belirttiler.
    Şifa Mahalle Muhtarı Şahin Demircan, misafirleri için önce çay ikramında buludu, ardından evde özenle hazırlattığı çorba ve hamsi yemeğini, sofraya kendi elleriyle servis yaparak, ne kadar misafir perver olduğunu, konuklarına gösterdi.
    Espirilerin havada uçuştuğu Tuzlalı muhtarların toplantısında, Tuzla Nüfus Müdiresi Ferdane Yılmaz da, özel konuk olarak davet edilmişti. Çeşitli ikramlar eşliğinde ve sohbet havasında geçen toplantıda, muhtarların moralleri hayli yüksekti.
(Soldan Sağa) ev sahibi Şifa Mahallesi Muhtarı Şahin Demircan, İçmeler Mahalle Muhtarı Kemal Şahin, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Selahattin Ağca, Tepeören Mahalle Muhtarı Erdoğan Karaca, Yayla Mahalle Muhtarı Emra Toksöz, Fırat Mahalle Muhtarı Mustafa Tuğlu, Evliya Çelebi Mahalle Muhtarı Nütfi Çolak, Aydıntepe Mahalle Muhtarı Cemalettin Meral ve Aydınlı Mahalle Muhtarı Hakkı Uzunyayla
Şifa Mahallesi Muhtar Yardımcısı Öznur Yağcı, misafirlere çay ikramında bulunmayı ihmal etmedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113