• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Tuzla'da Başarılı Öğrencilerine Altın Yağmuru

Tuzla'da Başarılı Öğrencilerine Altın Yağmuru
Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Tuzla’da okuyan ve kültür, sanat, eğitim ve spor branşlarında başarılı olan öğrencilere altın hediye edildi.

 Pandemi nedeniyle ara verilen ve bu yıl 7’incisi düzenlenen ‘Tuzla’nın Yıldızlarına Ödül Yağmuru’ programına katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Bizim düşüncemiz, 15-20 yıl sonraki Tuzla’yı şimdiden ödüllendirerek, şimdiden başarıya alıştırarak ve başarıyla buluşturarak, daha mükemmel bir Tuzla’yı oluşturmaya çalışmaktır” dedi.

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Tuzla’nın başarılı öğrencilerinin ödüllendirildiği ‘Tuzla’nın Yıldızlarına Ödül Yağmuru’ programının 7’incisi Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl yapılmayan törende Tuzla’da okuyan ve Tuzla’yı ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil eden öğrencilere altın hediye edildi. Programda kültür, sanat, eğitim ve spor branşlarında başarılı ilkokul, ortaokul, lise ve özel eğitim kurumlarına giden 51 öğrenciye ödüllerini Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu takdim etti. . Başarılı nedeniyle ödüllendirilen öğrenciler mutluluklarını dile getirdiler.

icin-698.jpg

“15-20 YIL SONRANIN MÜKEMMEL TUZLA’SINI OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Bugün altın yağmuru programındayız. Burada, Tuzla’daki sanattan, spordan, bilimden, tüm branşlardan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Burada özel çocuklarımız da var. Ben onları yürekten tebrik ediyorum. Kendilerini, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Onlar çok daha önemli başarılara imza attılar. Bizleri gururlandırdılar. İyi ki varlar. Bizim düşüncemiz, 15-20 yıl sonraki Tuzla’yı şimdiden ödüllendirerek, şimdiden başarıya alıştırarak ve başarıyla buluşturarak, daha mükemmel bir Tuzla’yı oluşturmaya çalışıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm branşlarda yapılan bu tür yarışmalar bizler için çok kıymetli. Biz Tuzla Belediyesi olarak üçüncü adres belirlemeye, elimizde sporda, sanatta ve bilimde çocuklarımıza çok ciddi eğitimler veriyoruz. 30 bine yakın öğrencimizi, birçok farklı branşta eğitime alıyoruz ve bu başarılar tüm kamu kurum ve kuruluşlarının destekleri ile Tuzla’da bir sinerji ile muhteşem başarılara imza atıyoruz” dedi.

icin-1-303.jpg

Tuzla Kaymakamı Ali Akça” Geleceğimizi şekillendirmedeki tek araç siz sevgili gençlerin geleceğe tutunmadaki tek aracı eğitimdir. Geleceği inşa etmek, gençliği inşa etmekten geçer. Çok doğru bir sözdür” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113