• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Tuzla yarıyıl tatiline Behiye Işıl Anadolu Lisesi?nde girdi

Tuzla yarıyıl tatiline Behiye Işıl Anadolu Lisesi?nde girdi
Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü?ne bağlı okullar, yarıyıl tatiline Tuzla Behiye-Dr. Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi Konferan Salonu?nda düzenlenen bir programla girdi.


Milli eğitim müdürü Nazmi Yekrek öncülüğünde hazırlanan programda evsahibi sıfatıyla bir konuşma yapan okul müdürü Mahmut Develi, yarıyıl kapanış programının okullarında yapılmasından dolayı bir hayli mutlu olduklarını ifade ederek, programa katılan tüm konuklara ‘Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizleri onurlandırdınız.” dedi.

GENÇLER, GELECEĞE YÖN VERECEK OLANLAR SİZLERSİNİZ
Daha sonra söz alarak, 120 günlük birinci dönem eğitim öğretimlerini  başarıyla noktalamanın tatlı gururunu yaşadıklarını ifade ederek bir konuşma yapan Tuzla Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek, “Gençler, sizlere saygı duyuyorum. Eğitimciler ve büyükleriniz olarak bizler, her konuda sizlere örnek olmaya çalışıyoruz. 21. Asrın önde gelen ülkeleri arasında yer almamız için, Türkiye’nin size ihtiyacı var, bu bilinçle ve bu azimle hep ileriye, daha ileri bakmalısınız. Gençler, geleceğe yön veren insanlar, sizler olacaksınız. İyi, dürüst, ahlaklı ve ne istediğini bilen çalışkan ve istikrar yakalayan bir nesilin, başaramayacağı hiç bir şey yoktur.” ifadesinde bulundu.

OKULUN EĞİTİM ÇINARI SEBAHATTİN TURAN ALKIŞLANDI
Yekrek, konuşmasının sonunda, meslekte 30 yılını dolduran ve son 4 yıldır törene evsahipliği yapan okulda ingilizce öğretmeni olarak görev yapan öğretmen Sebahattin Turan’ı anons ederek, salonda bulunanların bu eğitim çınarını alkışlamasını istedi.

TUZLA’YI EĞİTİMDE, İSTANBUL VE TÜRİYE GENELİNDE MARKA YAPACAĞIZ
Programa katılan Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikkel, Tuzla Müftüsü Veysi Patır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Yekrek, okul 1. 2. ve 3.leri ile sınıf birincilerine karnelerini öğrencileri kutlayarak verdi. Yekrek, ödül töreninde İstanbul ilçeleri arasında Tuzla’nın, eğitimde 16. sırada olduğunu kaydederek, “Biz ilçe olarak 2010’da bir hedef koyarak, ilk on ilçe içinde olmayı hedefledik. Bu hedefimizi gerçekleştireceğiz ve Tuzla’yı, eğitimde İstanbul’da ve Türkiye’de bir marka yapacağız.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113