• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Tuzla Belediyesi memurlarla sosyal denge sözleşmesi imzaladı

Tuzla Belediyesi memurlarla sosyal denge sözleşmesi imzaladı
Tuzla Belediyesi?nin tarihinde bir ilk gerçekleştirildi. Tuzla Belediyesi ile MEMUR SEN?e (Memur Sendikaları Konfederasyonu) bağlı BEM-BİR SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) arasında, memurlara maddi ve sosyal haklar tanıyan ?Sosya


Tuzla Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Biz, ancak ekonomik kaygısı olmayan bir personelin, daha iyi işler üretebileceğine inanıyoruz. Ekonomik kaygılar olan insanlar, çok fazla üretken olamazlar. Bu alanda biz, elimizden geleni yapacağız. Sosyal denge çalışmalarını daha farklı açılardan da kurum içerisinde hayata geçireceğiz. Amacımız, Tuzla Belediyesi çatısı altında bir aile olabilmektir. Kurum içerisindeki birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini vermeye gayret edeceğiz. Sendikalarla bundan sonraki çalışmalarımızı da bu anlayış içerisinde sürecektir” dedi.

MEMUR VE PERSONELİMİZ KENDİNİ İSPATLAMIŞTIR
Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,İmkanlar dahilinde verilebilecek ne varsa bunları vereceğiz. Daha iyisini de, sonradan hedefleyeceğiz. Kurumun kaynakları, gelirlerini, verimliliğini artırdığımız sürece de, çalışanların mesai kavramını gözetmeden çalıştığ bir yerde, bizim nankörlük yapmamız mümkün değil. Bizim personelimiz, memurlarımız bu konuda kendisini ispatlamıştır. Biz de bu emek karşısında görevimiz neyse onu yapacağız. Emeğin kutsal olduğuna inanıyoruz ve emeğe karşı her zaman saygılı olacağız.” diye konuştu.

MÜKEMMEL BİR SÖZLEŞME
BEM-BİR SEN İstanbul 8 No’lu Şube Başkanı Ahmet Nail Eyüboğlu da, “Tuzla’da ilk defa yapılan bu sözleşme, Sayın Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın ve sendikamızın yoğun gayretleriyle ve özellikle çok güzel bakışıyla gerçekleşti. Sendikam ve tüm çalışanlar adına Sayın Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum. Allah, kendilerinden razı olsun. Başlangıç için mükemmel bir sözleşme” dedi.

Konuşmalardan sonra, hazırlanan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’,  Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilgili başkan yardımcıları ve sendika temsilcileri tarafından imzalandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113