• BIST 10159.6
  • Altın 2390.665
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.6997
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük Diş Hastanesi Pendik'te hizmete girdi

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük Diş Hastanesi Pendik'te hizmete girdi
Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük Diş Hastanesi ünvanına sahip olan Alpi Diş Hastanesi Kaynarca Şubesi törenle hizmete girdi. Toplam 8 bin 200 m2 kapalı alana sahip hastane 10 kattan oluşuyor.

Diş ile ilgili tüm tedavilerin yapılabildiği hastaneye, Türkiye'nin dört bir yanından ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden müşteri geliyor. Alpi Diş Hastaneleri önümüzdeki aylarda Avrupa'ya da açılmayı planlıyor ve ilk kliniğini Almanya'nın Mannheim şehrinde hizmete sunmak için çalışmalara başladı.

icin-5-026.jpg

Alpi Diş Hastaneleri'nin Kaynarca şubesi, düzenlenen görkemli açılış töreniyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in de aralarında olduğu çok sayıda siyasi isim katıldı. 2009 yılında "Sağlıklı Dişler, Mutlu Gülüşler" sloganıyla çıktığı yolculukta, üstün hizmet kalitesiyle adından söz ettiren Alpi Diş Hastaneleri'nin atılımı sürüyor. Bu kapsamda İstanbul Pendik, Kartal ve Tuzla'daki şubelerinin ardından büyümeye devam eden Alpi Diş Hastaneleri'nin  Kaynarca şubesi, 18 Şubat  günü Pendik Millet Bahçesi'nin

karşısında hizmete girdi.

icin-22-002.jpg

 YOĞUN İLGİ VARDI

Açılış töreninde Alpi Diş Hastaneleri Yönetim Kurulu Murat Şahin ve yönetim kadrosu,  konukları kapıda  karşıladı. Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in yanı sıra MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, MHP MYK üyeleri Nevzat Ünlütürk ve Şahin Gürz, MHP İl Başkan Yardımcısı Engin Arapoğlu, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, MHP ilçe başkanları, STK temsilcileri, iş insanları, medya temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

icin-2-091.jpg 

ALPİ DİŞ HASTANELERİ ÖZELLİKLERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Pendik Millet Bahçesi'nin karşısında hizmet vermeye başlayan Kaynarca şubesinin yeni binasında ileri teknoloji ekipmanlar kullanılıyor. 40 ayrı ünite ve 2 ameliyathanenin bulunduğu hastanede her odada yoğun bakım ünitesi yer alırken oda girişleri kişilere özel olarak tasarlandı. 

icin-3-065.jpg

ÇOCUKLARA ÖZEL BİRİM

Çocuklara yönelik hizmet veren uzman diş hekimlerinin yer aldığı Alpi Kids'te ise 8 koltuklu birim dikkat çeken bir ayrıntı olarak göze çaptı. 

PANDEMİYE KARŞI STERİL ORTAM

Koronavirüs şartları nedeniyle steril bir ortamın bulunduğu şubede İmplant Tedavisi, Protez Diş Tedavisi, Ortodonti, Periodontoloji, Endodonti, Çene Cerrahisi, Pedodonti Tedavisi, Estetik Diş Tedavisi, Dental Radyoloji olmak bölümleri yer alıyor. Özel Alpi Diş Hastaneleri’nde hastalar soru sormak ve bilgi almak için 444 96 85 no’lu telefon numarasını arayarak bilgi alabilmektedir. .

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113