• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Trafik kazası geçiren AK Parti Milletvekili ile ilgili yeni gelişme

Trafik kazası geçiren AK Parti Milletvekili ile ilgili yeni gelişme
AK Parti Manisa Milletvekili sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu Afyonkarahisar'da oğlu ile birlikte trafik kazası geçirmişti. Sağlık durumuyla ilgili sık sık bilgi veren Yenişehirlioğlu hastane odasından yeni bir paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda oğlu ile birlikte kaza geçiren AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu hastane odasından yeni bir paylaşım yaptı. Daha önce hasta yatağındaki halini paylaşan Yenişehirlioğlu bu kez ayağa kalkıp kamera karşısına geçti.
"ALLAH'A ŞÜKREDİYORUM"

Son durumunun iyi olduğu görünen Bahadır Yenişehirlioğlu, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavi sürecinde kendisiyle ilgilenen doktor, hemşire ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

Bahadır Yenişehirlioğlundan yeni paylaşım geldi

Bahadır Yenişehirlioğlundan yeni paylaşım geldi
Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde trafik kazası geçiren Yenişehirlioğlu hasta yatağında Meclis'teki çalışmaları çok yakından takip ettiği anları yayınladı.

HASTENE ODASINDAN PAYLAŞIM YAPMIŞTI!

Usta oyuncu paylaşımına "Hangi hal ve şartta olursak olalım durmak yok çalışmaya devam" notunu düştü.


AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bu paylaşımına birçok sosyal medya kullanıcısı "Allah acil şifalar versin hocam, çok geçmiş olsun. Allah sizi önce ailenize sonra milletimize bağışladı Elhamdülillah.", "Geçmiş olsun", "Geçmiş olsun Allah şifa versin Vekilim", "Çok geçmiş olsun güzel İnsan.", "Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun, Halka hizmet Hakka hizmettir." yorumunda bulundu.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Dün akşam saatlerinde sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen büyükbaş hayvan yüklü tır, Afyonkarahisar - Uşak kara yolu Çalışlar köyü yakınlarında devrilerek yanmaya başladı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.


BABA OĞLUN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

112 Acil Sağlık ekiplerince Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversite Hastanesi'ne kaldırılan Yenişehirlioğlu ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Yenişehirlioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, "Dün gece TBMM'deki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra seçim bölgem Manisa'da teşkilatımızla buluşmak üzere çıktığımız yolda Afyonkarahisar'da trafik kazası geçirdik. Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz. Hastanede tedavimiz devam ediyor. Arayarak veya mesajlarıyla yanımda olan tüm dostlarıma ve sevenlerime teşekkür ederim. Biz bu canın emanetçisiyiz. Sağlıklı günlerde birlikte olmak ümidiyle..." dedi. Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113