• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Topbaş?tan Pendiklilere yatırım sözü

Topbaş?tan Pendiklilere yatırım sözü




Belediye Başkanı Kenan Şahin ile birlikte Pendik’te birtakım ziyaretlerde bulunan İstanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş, prestij sokak olarak düzenlenen Lale Sokak’ın açılışına katıldı. Pendik ile ilgili çalışmalarına değinen Topbaş, 39 katrilyon liralık bütçenin 22 milyon lirasını ulaşıma ayırdıklarını belirtti.



Pendik’te birtakım ziyaretlerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pendik Belediyesi tarafından prestij sokak olarak düzenlenen Lale Sokak’ın açılışına katıldı. 23 Nisan Caddesi’nde Belediye Başkanı Kenan Şahin’le birlikte başladıkları yürüyüşte vatandaşı selamlayan Kadir Topbaş, ayrıca bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Gazipaşa Caddesi’nde yürüdükten sonra Lale Sokak’ta esnafın düzenlediği sokağın açılışına katılan Başkan Topbaş ve Başkan Şahin, birer konuşma yaptı. İlk sözü alan Kenan Şahin, sokak modelinin yapılan seçimle esnafın kendi istediği modelin uygulandığına vurgu yaparken; açılışı tertip eden esnafı da tebrik etti. Şahin konuşmasının sonunda katılımından dolayı Topbaş’a teşekkür etti.



“İnsan odaklı yaşam alanlarını ön plana çıkarıyoruz”

 Konuşmasına esnafa hayırlı olsun dilekleriyle başlayan Kadir Topbaş; “İnsan odaklı yaşam alanlarını ön plana çıkarıyoruz. Bu anlayışımız sayesinde dünyayla yarışır hale gelen İstanbul, dünya genelindeki gelişmiş 150 şehrin değerlendirildiği Metropoliten Kentler Araştırmasında, gelir ve istihdam bakımından en hızlı büyüyen kent oldu.”dedi. Herkesin mahallesinde ve sokağında mutlu olmasını istediklerini belirten Topbaş, büyükşehir olarak yapılan 39 katrilyon TL’nin 22 katrilyon TL’sinin ulaşıma harcandığını söyledi. İSKİ altyapılarına da değinen Topbaş, atık su çalışmalarının 17 milyon liralık kısmını Pendik özeli için ayırdıklarını belirtti. Pendik ile ilgili çalışmalarının bir kısmını açıklayan Topbaş; “Esenyalı Mahallesi köprülü kavşağı ihalesi yarın yapılacak. Bahçelievler Mahallesi Semt Konağı inşaatına başladık.”dedi.



Topbaş, otobüsle tüm mahallelileri selamladı

Başkan Topbaş konuşmasının sonuna doğru Pendik esnafına 19 Mayıs Caddesi, Namık Kemal Caddesi, Sabri Taşkın Caddesi, Aksaya Sokak, Ihlamur Sokak ve Ortanca Sokak’ta bu yaz içerisinde yenileme çalışmalarına başlanacağı ve bitirileceği müjdesini tekrarladı. Programın ardından Kadir Topbaş, Kenan Şahin ve Ak Parti Pendik İlçe Teşkilat Başkanı Turgay Kılıç otobüsle tüm mahallelileri selamladı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113