• BIST 10253.85
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Terzilerin Başkanı Sabahattin Soyel

Terzilerin Başkanı Sabahattin Soyel
Pendik'in en başarılı esnaf odalarından Terziler Esnaf Odası'nın kongresinde başkanlığa yeniden Sebahattin Soyel seçildi.

Star düğün salonunda gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığını Kartal Kadın ve Erkek Berberleri Esnaf Odası Başkanı Adem Etirli’nin yaptığı kongrede gündem gereği, çalışma, bilanço ve tahmini bütçe raporlarının okunmasından sonra açılan müzakerede söz alan olmadığı için raporlar ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim aklandıktan sonra söz alan Başkan Sabahattin Soyel, "Geçtiğimiz dönemlerde yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte görev yaparak terzi esnafımıza ve ilçemize önemli hizmetlerde bulunduk. Bugün alnımızın akıyla buradan çıktığımız için gurur yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de sizlere daha iyi hizmetler vermek için çalışacağız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

Çalışma, bilanço ve tahmini bütçe raporlarının okunmasından sonra Pendik Terziler Odası Başkanı Sabahattin Soyel, meslekte 25’inci yılını dolduran terzi esnafıdan yaklaşık 15 kişiye plaket taktim etti.

Kongreyi yöneten Divan Başkanı  Adem İtirli, Pendik Terziler Odası'nı başarısından dolayı tebrik etti ve "Kıymetli misafirler bakın bugün okunan raporlardan anlıyoruz ki 290 üyeli bir odanın bankada Yüz Bin TL’den fazla parası bulunmakta. Bu çok önemli ve büyük bir başarı kendilerini kutluyorum. Ayrıca uzun yıllar bu mesleğe hizmet eden terziler esnafını plaketle ödüllendirmesi de iyi bir ahde vefa örneği. Sizlerden Sabahattin Başkan ve Yönetimine Kuvvetli bir alkış istiyorum." ifadesinde bulundu.

Tek liste halinde gidilen Terziler Odası Seçimlerinde başkanlığa yeniden Sabahattin Soyel seçildi.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Başkan Sabahattin Soyel, Ercan Yurtgan, Elvan Dilek, Ayhan Şehinoğlu, Muzaffer Özcan, Yusuf Tuncer ve Serkan İşbiçer

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Hamdi Akbaş, Bekir Sucaz, Muammer Şanoğlu, İsmail Öz, Erkoç Güngör, Köksal Demir, Nazım Öztürk.

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri: Banu Koşar Gök, Hatice Siber Er ve Aytül Toker. Yedek Üyeler, Çeğdem Metin, Zeynep Reis Büyüksanık ve Hatice Doğancı

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0019-014.jpg

dsc_0036-012.jpg

dsc_0038-011.jpg

dsc_0040-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113