• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Sultanbeyli halkı göçe zorlanacak

Sultanbeyli halkı göçe zorlanacak
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Avukat Halil İbrahim Arıkan, Sultanbeyli yerelde AK Parti'ye oy verilmesi durumunda ilçe halkının kendi kaderini borç altına sokacağı, tapusu elinde olmayan Sultanbeyli halkının istemeyerek de olsa göçe zorlanacağına v

Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda en hararetli yerel seçim çalışmaları Sultanbeyli'de gerçekleşiyor. İstanbul'da siyasi partiler ve çeşitli erg ve kamu kurum yöneticileri Sultanbeyli'de ki çekişme ve açıklanan dosyalara adeta kilitlenmiş durumda. Geçtiğimiz seçimlerde Ak Parti'nin kalesi durumunda görülen Sultanbeyli'yi Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Avukat Halil İbrahim Arıkan ve ekibi sallamayı sürdürüyor.

SAADET SULTANBEYLİ'DE SALLIYOR

İktidar Partisi yöneticileri ilçedeki oy değişimin önüne geçmek için çeşitli kurumlara veya teşkilatlara anketler üzerine anketler yaptırarak oy kaymasının önüne geçmeye çalışırken Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Arıkan'da mevcut yerel yönetimin Sultanbeyli'nin geleceğiyle oynadığını ve ilçe halkına ihanetler yaptığını gösterir nitelikteki konuşmaları tansiyonu en üst seviyeye çıkarttığı görülmekte. İlçedeki Ak Parti ile Saadet Partisi arasındaki çekişmeye İstanbullunun da merak konusu haline geldi. 

KARAKOÇ, DİK DURUŞ SEGİLEDİ

Belediye Başkan Adayı Arıkan, geçtiğimiz gün Doktorun Sofrası Restaurant'ta bölgesel ve yerel basına kahvaltı verdi. Duruşu ve konuşmasıyla oldukça rahat ve kendisinden emin görünen Başkan Adayı Avukat Halil İbrahim Arıkan, "Saadet Partisi olarak bizler gazeteci Recep Karakoç'u meclis üyesi adayı olarak göstermemizde ki gerçek doğru ve ilkeli bir kişi olmasıdır. Yerel medyanın yaşadığı sıkıntılara rağmen Karakoç'un Sultanbeyli'de ki yaşanan gerçekleri bir bir gün yüzüne çıkarmasındaki erdemliği gördük. Yanımızda olmasını istedik ve kabul etti" dedi.

SAADET VE AK PARTİ'NİN OY TOPLAMI YÜZDE 73 

Sultanbeyli'de insanlara faydalı olmak niyetiyle Sultanbeyli halkının temel problemlerini, Sultanbeyli halkının mağdur etmeden çözme niyetiyle yola çıktıklarını belirten Av. Halil İbrahim Arıkan, "Sultanbeyli'nin oy yapısında İktidar Partisi ile Saadet Partisi'ne oy verenlerin sayısı yüzde 72-73 oranında. Mahalli seçimde de genel seçimde de bu durum değişmiyor. Sultanbeyli'de Ak Parti'nin yaptığı yanlışlara karşı ve Sultanbeyli'nin hakkını savunan tek parti ise Saadet Partisi teşkilatı olduğunu hangi partiliye sorarsanız sorun, bu söylediğimizi göreceksiniz." diye belirtti.




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113