• BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Spor Giyimde İkonik Tasarımlar

Spor Giyimde İkonik Tasarımlar
Asics 1949 yılında Japonya’nın Kobe kentinde kurulmuş ve dünyanın önde gelen spor malzeme üreticilerinden bir tanesidir.

Bu marka, ilk başta basketbol ayakkabıları üretse de, zamanla birçok spor dalına hitap eden malzemeler ile ürün çeşitliliğini artırmaya başlamıştır. İkonik tasarımları ile spor giyim modasına yön vermekte olan Asics, rahatlığı ve şıklığı bir araya getirmeye devam etmektedir. Yenilikçi ve renkli tasarımlarının yanı sıra, Asics spor aktivitelerinde de performansı arttırmaya ve ayak sağlığını korumaya yönelik teknolojileri de ürünlerinde kullanmaktadır. Koşu ayakkabılarında kullandıkları teknolojilerle konforu arttıran ürünler aktiviteler esnasında rahat ve enerjik olmanıza destek olur. Asics Jolt 2 erkek koşu ayakkabısı modelinde kullanılan ayak tabanında ki EVA yastıklama teknolojisi sayesinde daha uzun mesafeleri rahatça bitirmenize yardımcı olurken, ayak sağlığınızı da korumayı hedefler. Ayrıca, reflektör geçişili tasarımı sayesinde gece saatlerinde de güvenle spor yapmanızı sağlar.

8b.jpg

Asics Jolt 2 kadın tasarımları Asics kadın koşu ayakkabısı modelleri arasında da sıklıkla tercih edilen ürün grubundadır. Bu model, Asics tayt ve Asics kadın şort tasarımları ile harika bir uyum yakalayarak spor yaparken de şıklığınızı korumanızı sağlar. Şıklığın teknolojiyle birleştirilmesinden doğan özgün çizgisini tüm ürün grubuna yansıtmaktadır. Farklı spor dallarına özel giyim ve ayakkabı tasarımları geliştiren Asics, efsane modeli Gel Kayano ile yıllara meydan okuyan bir tasarıma imza attı.

ürün çeşitliliğiyle de göz kamaştırmakta. Yakalamış olduğu renk uyumunu özgün çizgi ve tasarımlarla birleştirince ortaya hareket katan ürünler çıkmıştır. Tasarımıyla birlikte yenilikçi teknolojilerle de ayak sağlığını koruyan ve doğa dostu geri dönüştürülebilir malzemelerden üretim yaptıkça kullanıcılardan tam not almayı başarmıştır. Asics spor ayakkabı seçenekleri sayesinde parkelerin, yeşil sahaların, kortların ve doğanın vazgeçilmezi olabilirsiniz. Sadece antrenmanlarınızda değil günlük hayatınızda da kendinizi iyi ve rahat hissetmenin yanı sıra spor şıklığı yakalayabilmek için kombinlerinizi asics spor ayakkabıları ile tamamlayabilirsiniz. Yalnızca kendiniz için değil sevdikleriniz için de kullanabilirsiniz. Rahatlığı konforu ve ayak sağlığını düşündüğünüz herkes için yenilikçi teknolojisini özgün çizgilerle tamamlamış Asics spor ayakkabı çok yönlü hediye seçeneklerinin arasında.

Spor Giyim Şıklığını Asicsle Tamamla

Asics, özgün tasarımların teknolojiyle buluştuğu ürün yelpazesi ile spor giyim modasına yön vermektedir. Kendine özgü çizgisini her türlü spor dalına hitap eden ürünlerle zenginleştiren marka, yediden yetmişe hitap etmeyi başarmıştır. Bunun yanında ürünlerinde yenilikçi teknoloji kullanarak ayak konforunuzu artırmayı hedeflemektedir. Dolaplarınızın spor giyim alanını zenginleştiren Asics, renkli ayakkabı, sweatshirt, şort, tshirt ve birçok giyim seçeneklerini kendi kalitesiyle size sunar.

8a.jpg

Marka yalnızca ayakkabı değil spor giyim ürünlerini de kendine has yenilikçi tarzıyla sizlere sunar. Doğa antrenmanlarınızda Asics sweatshirtünüzü koşu ayakkabınızla tamamlayarak tam uyum yakalayabilirsiniz. Doğa antrenmanlarında Asics yağmurluğunuzu da çantanıza koymanızı tavsiye ederiz. Yağmurlu havalarda koruma sağlayarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Asics Spor Ayakkabınız Varsa Konfor Her Zaman Yanınızda

Yenilikçi teknolojiyi şıklıkla buluşturan Asics ayakkabıları, konforunuzu üst seviyelere çıkarırken ayak sağlığınızı da koruyarak performansınızı en üst seviyelere taşır. Asics voleybol ayakkabılarıyla profesyonelliğinizi şıklıkla buluşturacak. Bunun yanında sadece ayakkabı değil diğer spor ekipmanlarında da kendine özgü tasarımlarını ön plana çıkarmaktadır. Formalarınızı Asics dizlik, çorap ve diğer koruyucu ekipmanlarla spor aktiviteleriniz esnasında da sağlığınızı koruyarak spor esnasında performansını artırarak rahatlığı en üst seviyede yaşamanızı sağlar.

Sıcak yaz günlerinde tenis antrenmanında kullanacağınız Asics t-shirt ve şortlar ferahlığı artırmaya yönelik malzemeler kullanarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda yine dış alanda yapacağınız antrenmanlar sırasında Asics şapka ile güneşin zararlı ışınlarından korunabilir, gözlerinizi yormadan sporunuzun keyfini sürebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113