• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Sorunlarımızı da, taleplerimizi de, dikkate alan yok

Sorunlarımızı da, taleplerimizi de, dikkate alan yok
Araç sayıları, güzergahları ve duraklarıyla ilgili bir çok sorunları ve talepleri olduğunu ifade eden Tuzla-Pendik Minibüsçüleri Derneği Başkanı Okan Çetinkol, ?Sorunlarımız da, taleplerimiz de, yetkililer tarafından yeterince dikkate alınmıyor.? şeklind


SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜMÜ, VATANDAŞ MENFAATİNE
Dernek başkanı Okan Çetinkol, başvurusunu yıllar önce yaptıkları Tavşantepe Tel Örgüler Mevkii’nde yan yol hattı verilmesiyle ilgili taleplerinin, daha sonra dile getirdikleri Tersaneler Köprüsü’nden yan yola girme taleplerinin, yeni bir hastanenin faaliyete geçtiği Kaynarca Yutong mevkiinde yapılacak düzenlemenin netleşmesi yönündeki beklentilerinin, yıllardır Kalekapı’da yaşanan bekleme yeri sorununun çözümü, Pendik minibüs duraklarının diğer hatlarda olduğu gibi üstünün kapatılması yönündeki taleplerinin ve araç sayılarıyla ilgili dile getirdikleri sıkıntıların çözümü gibi kendileriyle ilgili ve vatandaş menfaatine olan konulardaki hiç bir sorun ve taleplerinin, yetkililer tarafından yeterince dikkate alınmadığını üzülerek ifade etti.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ
Dernek olarak, yetkili kurumlarca başlatılan her türlü düzenleme ve uygulamalara harfiyen uyduklarını, Tuzla-Pendik hattında hizmet veren minibüsçüler olarak da hiç bir hatta olmadığı kadar düzenli ve düzeyli bir çalışma yürüttüklerini de sözlerine ekleyen başkan Okan Çetinkol, “Hattımızda çalışan şoförlerimiz, kılık kıyafetlerine, azami bir titizlik göstermektedir. Araçlarımız, 3 dakika arayla, düzenli bir şekilde hizmet vermektedir. Hattımızın en önemli özelliklerinden biri de, tüm hatlarda indi bindi 1 lira 30 kuruşken, bizim hattımızda yaklaşık 1,5 yıldır, Tuzla içi indi bindi 1 liradır. Hattımızın bu özelliklerini dikkate aldığımızda, Tuzla-Pendik minibüsçüleri olarak üzerimize düşen ne varsa, fazlasıyla yerine getirdiğimizi, tüm samimiyetimle ifade ederim.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113