• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Son dakika kritik kar yağışı uyarısı!

Son dakika kritik kar yağışı uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika kar yağışı ve hava durumu ile ilgili uyarılar art arda geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika kar yağışı ve hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Aralık ayının sonlarına geldiğimiz bu günlerde hava sıcaklıkları normal düzeyde seyrederken, diğer taraftan özellikle İstanbul'a henüz düzgün bir kar yağışı yaşanmaması bireyleri meraka sürüklüyor. Bu konuyla ilgili araştırmalar da bu sebepten dolayı oldukça fazla önem kazanıyor. Özellikle bu haftaki hava durumu tahminleri ve yeni yıla karla girilip girilmeyeceği konuları oldukça fazla merak konusu oluyor. İşte Meteoroloji'den gelen bilgiler doğrultusunda bu hafta kar yağışı olup olmayacağı ve İstanbul hava durumu ile ilgili tüm detaylar...
İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusu en çok merak edilen konular arasında yer alırken, konuyla ilgili net bilgi Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelmiş bulunmakta. Bu yazımızda sizlere bu sorunun cevabını hazırladık...
BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Bugün hava nasıl olacak? sorusunun cevabını da yine bu başlık altından takip edebilirsiniz...
MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Trakya ve İstanbul çevreleri zamanla bölge genelinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Kıyı Ege ve Manisa çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK? İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da 24 Aralık Pazartesi günü akşam saatlerinden sonra başlaması beklenilen yağışın zaman zaman kuvvetlenerek yağmur şeklinde olması, hava sıcaklığının azalmasıyla önce kentin yüksek kesimlerinde, zamanla il genelinde karla karışık yağmur, çarşamba günü ise aralıklarla hafif kar yağışının görülmesi bekleniyor.
ANKARA'YA KAR NE ZAMAN YAĞACAK? ANKARA HAVA DURUMU

Ankara'da salı günü sabah saatlerinde yağmur şeklinde başlaması beklenilen yağışın zamanla karla karışık yağmura döneceği ve akşam saatlerinden itibaren çarşamba günü sabah saatlerine kadar kar yağışı şeklinde devam edeceği öngörülüyor.

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113