• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

ŞÖLEN’DEN GENÇLERE BOOMBASTIC STAJ PROGRAMI

ŞÖLEN’DEN GENÇLERE BOOMBASTIC STAJ PROGRAMI
Türkiye’nin atıştırmalık sektöründeki önde gelen şirketlerinden Şölen, Boombastic Gençler Staj Programı ile gençlere kariyer yolculuklarına güçlü bir başlangıç yapmalarına destek oluyor.

Başvuru sürecinin tamamlandığı Boombastic Gençler Programı kapsamında; üniversitelerin 3. veya 4. sınıf öğrencileri, yüksek lisans öğrencileri ve yeni mezunlar, hem Şölen’in merkez ofisinde, İstanbul ve Gaziantep’teki fabrikalarında ve saha operasyonlarında görev alacak hem de alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimlerle kendilerini geliştirme şansına sahip olacak.

Türkiye’nin cesur ve yenilikçi şirketlerinden Şölen, portföyündeki ‘Her şeyimle varım’ diyenlerin markası Boombastic ile gençlerin iş hayatına güçlü bir başlangıç yapmalarına yardımcı olmak amacıyla, kariyer yolculuklarının başında deneyim kazanmalarına fırsat sunan Boombastic Gençler Staj Programı’nı başlattı. 

Üniversitelerin 3. veya 4. sınıf öğrencileri, yüksek lisans öğrencileri ve yeni mezunlarının başvurduğu Boombastic Gençler Staj Programı kapsamında; Şölen’in İnsan Kaynakları ekibi tarafından belirlenen kriterlere uygun adayların seçilmesinin ardından gençler, Şölen’in 120’ye yakın ülkede binlerce tüketicisiyle buluşan lezzetlerinin üretildiği Gaziantep ve İstanbul fabrikalarında, genel merkezinde ve saha operasyonlarında görev alarak deneyim sahibi olacak ve sektörü yakından tanıma imkanı bulacak. Sunum teknikleri, TPM, etkili iletişim, beden dili, stres yönetimi, etik değerler, etkili yazım teknikleri, zaman yönetimi, marka yönetimi ve dijital pazarlama gibi çeşitli konularda verilecek eğitimlerle kendilerini geliştirebilecek, ayrıca reklam filmlerinin çekimlerine, ajans ve yönetmen görüşmelerine de katılabilecek.

İki ay sürecek olan Boombastic Gençler Staj Programı kapsamında departman çalışmalarına katılan, Kaizen çalışmalarında kendilerini geliştiren ve performansları ile öne çıkan 10 kişi MT olma, 10 kişi ise Şölen’in uzman kadrosundaki isimlerden mentorlük alma hakkı kazanacak.

1623765818-boombastic-gen-ler-staj-program.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113