• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Selçuk Bayraktar ile Ekrem İmamoğlu'nu kıyaslayan Odatv bile ‘pes’ dedi

Selçuk Bayraktar ile Ekrem İmamoğlu'nu kıyaslayan Odatv bile ‘pes’ dedi
Selçuk Bayraktar ile Ekrem İmamoğlu'nu art arda manşetine taşıyan OdaTV, Bayraktar'ın çalışma azmini haber yaparken, İmamoğlu'nun tatil isteğini ön plana çıkardı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tatil merakına Türkiye karşıtlığı ve CHP yandaşlığıyla bilinen Odatv bile 'pes' dedi. Ürettiği İHA ve SİHA'larla büyük takdir toplayan Selçuk Bayraktar ile Ekrem İmamoğlu'nu art arda manşetine taşıyan OdaTV, Bayraktar'ın çalışma azmini haber yaparken, İmamoğlu'nun tatil isteğini ön plana çıkardı.

“İstanbul’un kaybedecek tek bir anı bile yok" sözleriyle seçim edebiyatı yapan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüsü fırsat bilip 11 günlük tatil istemesi Odatv'ye bile "pes" dedirtti.

Bayraktar ile İmamoğlu'nu yan yana koydular

Odatv, ürettiği İHA ve SİHA'larla dünyada ses getiren işlere imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar ile gündemi işçi kıyımları, tatilleri, Yenikapı ve antrikot tiyatrolarıyla meşgul eden Ekrem İmamoğlu'nu manşetine taşıdı.

Yanyana koyulan iki manşetin birinde Bayraktar'ın çalışma azmi haberleştirilirken diğerinde ise İmamoğlu'nun tatil isteği ön plana çıkarıldı. Okurlar ise, "Ekrem'in canı yine Bodrum tatili istiyor. Virüs bahane" yorumları yaptı.

İlk 50 günde 14 gün Bodrum tatili

"İstanbul’un kaybedecek tek bir anı bile yok" diyen CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun, 50 günlük görev süresinde 2 kez yıllık izin kullanıp 14 gün Bodrum'da tatil yapması büyük tepkilere neden olmuştu. 

Türkiye yastayken kayak tatili yapmaya gitti

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen deprem sonrası CHP'li İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu deprem bölgesini kısa bir süre ziyaret etmiş ve hemen ardından Erzurum'a 'kayak' tatili yapmaya gitmişti. 6,8 büyüklüğündeki depremde 41 vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

Vatandaşın canını hiçe saydı

Ölümlere neden olan salgın sonrası Türkiye tüm imkanlarını seferber ederken İmamoğlu, yönetimindeki İBB kar zarar hesabı yaparak İETT, metrobüs ve metro seferlerinde kesintilere gitmişti. Virüsün yayılmasını engelleyek fiziksel mesafinin hiçe sayılmasına neden olan skandal uygulamaların ardından İstanbullular "Vatandaşın canı hiçe sayılır" diyerek tepki göstermişti.

Kaynak:Yeniakit

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113