• BIST 10017.21
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

SEÇKİN İŞ İNSANLARI İZMİR’DE BULUŞTU!

SEÇKİN İŞ İNSANLARI İZMİR’DE BULUŞTU!
İstanbul'da büyük bir başarı elde eden ve seçkin iş insanlarını bir araya getiren Pozitif Gelişim Platformu, İzmir'de faaliyetlerine başlamak amacıyla tanışma toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

Pozitif Gelişim Platformu, iş insanlarına iş yönlendirme fırsatları sunmak için sorgulanabilir, hesap verilebilir ve tamamen şeffaf bir iş ortamı oluşturma vizyonuyla yola çıkıyor. Platform, iş insanlarının bir araya gelerek aidiyet duygusuyla yeni iş fırsatları yaratmalarına olanak tanırken, iş dünyasını daha güçlü bir şekilde birleştirme misyonunu taşıyor.

3-105.jpg

Pozitif Gelişim İzmir Bölge Koordinatörü Afet Ayaz, platformun İzmir'e taşınma sürecini açıklayarak "İstanbul'daki olumlu geri dönüşler ve sıcak karşılama, İzmir'de de benzer bir sistemin başlatılması gerektiğini gösterdi. Bugün itibariyle İzmir'de bu sistemi hayata geçirdik ve İzmirli iş insanlarına aynı değeri sunabileceğimizi umuyoruz. Bu platform, işini tutkuyla yapanları bir araya getirerek iş dünyasında yeni kapılar açmayı hedefliyor.” dedi.

4-072.jpg

İzmir, İş Dünyası İçin Yepyeni Bir Fırsat Yaratıyor

Pozitif Gelişim Platformu Kurucu Direktörü Tarık Duman ve Pozitif Gelişim Platformu Genel Koordinatörü Mahir İman, İzmir'deki bu genişlemenin önemini vurgulayarak şunları belirtti: "İstanbul'daki başarımızı İzmir'de de sürdürmeyi umuyoruz. Değerli İzmirli iş insanlarına ve platform üyelerimize teşekkür ediyoruz. Pozitif Gelişim Platformu, sadece iş ve kazanç odaklı değil; aynı zamanda eğitimler, sosyal sorumluluk projeleri, nitelikli etkinlikler, dostluk ve aile değerlerine de büyük önem veriyor. Hedefimiz seçkin iş insanları ile kaliteli bir ekosistem yaratmak.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113