• BIST 10743.59
  • Altın 2520.704
  • Dolar 32.1973
  • Euro 35.0038
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

Seçilmiş Mesudiyeliler Pendik’te buluştu

Seçilmiş Mesudiyeliler Pendik’te buluştu
Mesudiye ilçesinin, İstanbul'daki meclis üyeleri ve muhtarları iki ayda bir araya gelme geleneklerini sürdürüyor.

5 Mart cumartesi günü seçilmiş Mesudiyelilerin bu ayki durağı Pendik oldu. Pendik’teki  meclis üyesi Bahattin Yaman, muhtarlar Şükrü Aydemir ve Yılmaz Yaman’ın birlikte organize ettiği toplantının konukları arasında Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül ve Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel’de vardı.

İstanbul’da yaklaşık 30 seçilmiş Mesudiyeli meclis üyesi ve muhtarlar bu ayki geleneksel toplantılarını Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, gurbette hemşehri dayanışmasının güzel bir anlayış olduğunu ifade etti. Gül, " Görüş ayrılıklarımız, fikirlerimiz, yaşam şeklimiz farklı olabilir, ancak hepimiz Mesudiye menfaatinde birleşmeliyiz. Bu şekilde ilçemize daha yararlı olacağımıza inanmaktayım. Dağınık bir Mesudiyeli'nin ne ilçesine, ne iline nede ülkesine bir fayda sağlaması düşünülemez. Sizler burada birlik ve beraberlik içinde olunca bizlere ayrı bir güç vermektesiniz. Bu güçle bizlerde en azından yaz aylarında da olsa geldiğiniz Mesudiye’mize daha önemli hizmetler yapıp sizlere modern bir şehir sunma hayallerimizi gerçekleştirmiş oluruz." diye konuştu. 

İsa Gül, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’in maddi manevi yaptığı katkılara vurgu yaparak Mesudiye'de özel bir yere sahip olduğunu hatırlattı. Gül, " Kenan Şahin Başkanımızın spora ve sporcuya verdiği değeri ve önemi yakinen bilmekteyiz. Bu vesileyle ilçemize  bir kapalı halı saha inşa etmesini talep ediyoruz. Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel Bey vasıtasıyla bu talebimizi iletmiş olalım." dedi.

Pendik Belediye Başkanı Süleyman Pergel, "Bende bir Karadenizli olarak siz seçilmiş Mesudiyelilerin Pendik’te toplanmasını ve burada Mesudiye ortak paydasında buluşmuş olmanızı çok değerli buluyorum ve kardeş belediye olarak sizlerle bir arada olmaktan hayli mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.Allah birlikteliğinizi bozmasın."şeklinde konuştu.

Kahvaltının ardından Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’e Mesudiye’ye katkılarından dolayı bir plaket takdim edildi. Plaketi Kenan Şahin adına başkan yardımcısı Süleyman Pergel aldı.

dsc_0046.jpg

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113