• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

PESİAD YENİ HİZMET BİNASINI BAKAN ERGÜN AÇTI

PESİAD YENİ HİZMET BİNASINI BAKAN ERGÜN AÇTI
PESİAD?ın, yaklaşık bir yıldır yapımı devam eden yeni hizmet binası, geçtiğimiz cuma günü Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün başta olmak üzere üst düzey bürokrat, davetli ve çok sayıdaki sanayici ve işadamlarının katılımıyla gerçekleşen bir törenle açı


PESİAD’ın yeni hizmet binası açılışına ayrıca AK Parti Milletvekilleri, Yılmaz Tunç, Kadir Tıngıroğlu ve Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu, Başbakanlık Müşaviri Erol Kaya, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin ve belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Kılıç,  Ticaret Odası Başkanvekili Şekip Avdagiç,  meslek odaları başkan ve yöneticileri, davetliler ve çok sayıda iş adamları katıldı.
ÖNEMLİ İŞLER BAŞARDIĞIMIZA İNANDIĞIMIZ

DERNEĞİMİZİN ÖNEMLİ BİR EKSİĞİNİ GİDERDİK
Bina girişinde hep birlikte yapılan kurdela kesiminin ardınkan konferans salonunda devam eden açılış programında ilk konuşmayı PESİAD Başkanı Ahmet CİN yaptı. CİN, konuşmasında, “Yeni dernek merkezimizle Pendik’te ciddi bir açığı kapatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Binamızın açılması ile sanayicimiz ve iş adamlarımızın iş ortamları dışında da buluşmaları sağlanmıştır.
850 metrekarelik kapalı alana sahip binamızın girişinde herkesin kullanımına açık kafe, bir üst katta lokal, üçüncü katta idare binamız ve en üst katımızda da 100 kişilik konferans salonumuz mevcuttur.
İlçemizin sanayi ve ekonomik gücünü ortaya koyan binamızın yapımında emeği geçen, eski belediye başkanımız Erol Kaya, yeni belediye başkanımız Kenan Şahin,  onur kurulu üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, tüm üyelerimize ve açılışımızı gerçekleştiren Sanayi ve Ticaret Bakanımız Sayın Nihat Ergün beyefendi ve tüm davetlilerimize, şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkürlerimizi sunuyorum.” Dedi.
PESİAD Başkanı Ahmet Cin, konuşmasının son bölümünde, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ergün’e, hükümet tarafından özel sektörün ciddi manada önünün açılması, Leyzing faiz oranlarının yeniden düzenlenmesi, elektirik ve doğal gaz maliyetlerinin kontrol altında tutulması taleplerinde bulunarak, SSK, Stopaj ve gelir vergilerinde daha iyi iyileştirmeler beklediklerini söyledi.
PENDİK’İN, TÜRKİYE’NİN YÖNETİMİ VE TİCARETİ HAYATINDAKİ ÖNEMLİ YERİ VURGULANDI
Daha sonra yapılan protokol konuşmalarında, ülke yönetiminde çeşitli mevkilerde önemli görevlerde bulunan çok sayıda şahsiyetin Pendik’ten yetiştiği, ayrıca Pendik’in yüksek ticari potansiyeliyle ülke ekonomisine önemli katkılar sunduğu kaydedilerek, Pendik’in Türkiye’nin yönetimi ve ticari hayatındaki önemli yeri bulunduğu vurgulandı.
Programda konuşan Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, PESİAD’ın kurulduğu günden bu yana özellikle istihdam, eğitim ve ticaret hayatıyla ilgili etkili ve anlamlı çalışmalar gerçekleştirdiğini kaydederek, tüm sivil toplum kuruluşlarına yönelik çalışmalarda PESİAD’ı yanlarında gördüğünü ve kendilerinin de her konuda PESİAD’a katkı sunduklarını ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113