• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Pergel, 1994 ruhuna ihtiyacımız var!

Pergel, 1994 ruhuna ihtiyacımız var!
31 Mart 2019 yerel seçimleri için Pendik AK Parti'den aday adaylığı müracaatında bulunan belediye meclis üyesi Süleyman Pergel, yerel medyayla bir araya geldi.

PenCR Köfte'de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda, aday adaylığı sürecinde emeklerinden dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Pergel, kahvaltı sonrası sorulan soruları da samimiyetle cevaplandırdı. Seçilmesi durumunda nasıl bir başkan profili sergileyeceğinin mesajlarını veren AK Parti Pendik belediye başkan aday adayı Süleyman Pergel, 1994'te başlayan belediyecilik hizmetinin ülkeye yepyeni bir belediyecilik anlayışı getirdiğini ifade etti.

Bu anlayış doğrultusunda Pendik'e hizmet veren eski belediye başkanımız Erol Kaya ve mevcut belediye başkanı Dr.Kenan Şahin'den takdirle söz ederken, AK Parti siyasetinin dinamik bir yapı olduğunu vurgulayarak bir görev değişikliği durumunda vazifeye talip olduğu için aday adayı olduğunu belirtti.

AK Parti'nin her yerel seçimin o günün gereği olan doğru bir söylem geliştirerek seçimlere girdiğini ifade eden Süleyman Pergel, geçen seçimlerin ana söyleminin marka şehirler olduğunu belirterek, "Bugün geldiğimiz noktadaki ana söylem ise gönül belediyeciliğidir, çünkü şunu gördük ki, her ne yaparsanız yapın, belediyecilikte yaptığınız işin muhatabı insandır ve insanın taşıdığı en önemli özellik ise gönül sahibi olmasıdır. Haliyle verilen hizmetlerinde insanların gönüllerini  kazanacak bir hizmet olmalıdır. Allah'ın izniyle bunu başarabilecek bir kardeşiniz olarak şunu söyleyebilirim ki, bugün aday adayı olarak yola çıkan arkadaşlarımızın yanısıra, aday adaylığı müracaatında bulunmamış, bu şehri çok güzel şekilde idare edeceğine inandığım onlarca kardeşimiz var. Bizim niyetimizi beyan etmemiz, taşın altına elimizi koyma düşüncesindendir. Neticede kararı verecek olan parti büyüklerimiz en doğru kararı vereceklerdir. Allah, içimizden kime ihsan eder bilinmez. Bize düşen bir partili olarak vazifelendirilecek kardeşimize destek olmak ve partimizin seçimde başarılı olması için var gücümüzle çalışmaktır." dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113