• BIST 11235.35
  • Altın 5778.676
  • Dolar 42.6141
  • Euro 50.0446
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Pendik'te hemşirenin çocuğunun istediği balıkları Vefa Sosyal Destek Grubu götürdü

Pendik'te hemşirenin çocuğunun istediği balıkları Vefa Sosyal Destek Grubu götürdü
Eve gidemeyen hemşirenin çocuğunun istediği balıkları Vefa Sosyal Destek Grubu götürdü Hemşire annesinden balık isteyen çocuk için Vefa Sosyal Destek Grubu devreye girdi.

Eve gidemeyen hemşirenin çocuğunun istediği balıkları Vefa Sosyal Destek Grubu götürdü

Hemşire annesinden balık isteyen çocuk için Vefa Sosyal Destek Grubu devreye girdi

Pendik'te bir hastanede görevli olan ve 1 aydır evine gitmediği için oğlunu göremeyen hemşire Kübra Barutçu, oğlunun akvaryum balığı isteğini Vefa Sosyal Destek Grubuna iletti. Vefa Sosyal Destek Grubu görevlisi, küçük çocuğun isteği üzerine akvaryum balıkları alarak küçük çocuğun evine götürdü. Balıklarına kavuşan küçük çocuk annesi ile görüntülü konuşarak özlem giderdi.

Korona virüse karşı amansızca mücadele eden sağlık çalışanlarından biri olan hemşire Kübra Barutçu, yaklaşık bir aydır göremediği oğlu Ahmet Barutçu ile görüntülü olarak konuşarak özlem gideriyor. Kübra Barutçu, çocuğunun kendisi ve annesi için iki akvaryum balığı istemesi üzerine Pendik'teki Vefa Sosyal Destek Grubu ile iletişime geçti. Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri de çocuğun istediği balıklara kavuşması için kolları sıvadı. Görevli, satın aldığı akvaryum balıklarını, akvaryumu ve gerekli malzemeleri çocuğun yaşadığı eve giderek teslim etti. İstediği balıklara kavuşan küçük çocuk, annesi ile görüntülü konuşarak özlem giderdi. Annesine onu çok özlediğini belirten küçük Ahmet "Bir an önce gelmeni bekliyorum" dedi.

Vefa Sosyal Destek Grubu sayesinde balıklarına kavuşan küçük çocuk, "Annem bana sürpriz yaptı. Çok teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum hepsine. Annemi çok özledim. Balıklara güzel bakacağım" dedi. Küçük çocuğun annesiyle konuşurken gözlerinin dolduğu görüldü.

Küçük Ahmet'e istediği balıkları götüren Vefa Sosyal Destek Grubu görevlisi Ahmet Demir, küçük Ahmet ile konuşurken, "İsteğin üzerine sana iki güzel balık getirdik. İnşallah bu kötü günler geçecek sen de annene kavuşacaksın. Bu temenniyle balıklara güzelce bakmanı istiyorum" dedi.

Kaynak:Haberler.com

Haber:Halit Arslan

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Yenişehir Ampute Futbol Sahası Yenilendi03 Aralık 2025 Çarşamba 14:10
  • 22 Okula Basketbol ve Voleybol Sahası03 Aralık 2025 Çarşamba 14:03
  • PENDİK'E YENİ KÜTÜPHANE03 Aralık 2025 Çarşamba 12:54
  • Tarihin En Güçlü Rolls-Royce’u Türkiye'de!03 Aralık 2025 Çarşamba 12:00
  • Şanlıurfa’da Elektrik Direkleri Hırsızların Hedefi Oldu03 Aralık 2025 Çarşamba 11:51
  • Kasım İndirimlerinde Şikayet Rekoru: 40 Bini Aştı!02 Aralık 2025 Salı 14:00
  • PESİAD'tan inşaat sektörü buluşması!27 Kasım 2025 Perşembe 17:00
  • Katoliklerin ruhani lideri Papa yarın Türkiye'de26 Kasım 2025 Çarşamba 12:36
  • Sıcaklıklar daha da artıyor!20 Kasım 2025 Perşembe 11:17
  • Pendikli o isme önemli görev!17 Kasım 2025 Pazartesi 11:43
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113