• BIST 11351.55
  • Altın 5945.765
  • Dolar 42.7326
  • Euro 50.2081
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara -1 °C

Pendik'te 3 kişi hayatını kaybetti

Pendik'te 3 kişi hayatını kaybetti
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da toplam hastanelere başvuran hasta sayısının 179 kişi olduğunu belirterek, "Maalesef hayatını kaybeden 3 vatandaşımız oldu" dedi.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da toplam hastanelere başvuran hasta sayısının 179 kişi olduğunu belirterek, "Maalesef hayatını kaybeden 3 vatandaşımız oldu" dedi.

Van'da yaşanan çığ faciasının ardından kente gelerek hastanelerdeki yaralıları ziyaret eden Bakan Koca, ilgililerden bilgiler aldı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezindeki ziyaretinin ardından Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen Bakan Koca, burada da yaralıları ziyaret etti. Ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Bakan Koca, "Şu an Van'da yaşanan felaket nedeniyle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatışı yapılan hastalarımızı ziyaret etmek için buradayız. Hem üniversite hem burada yatan hasta sayımız 47 kişidir. Yoğun bakımlarda takip edilen hasta sayımız da 6 kişidir. Takip edilen hastalarımızın hepsinin genel durumunun iyi olduğu, durumu kritik olan herhangi bir hastamızın olmadığını ve 4 hastamıza ameliyat yapıldığı ve 4 hastamıza da müdahale yapıldığı, bu anlamda takibi yapılan hastalarımız için herhangi bir sorun olmadığını, kritik bir hastamızın olmadığını söyleyebilirim" dedi.

"MAALESEF HAYATINI KAYBEDEN 3 VATANDAŞIMIZ OLDU"

İstanbul'daki uçak kazasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Koca, "Bunun dışında İstanbul'da ise toplam hastanelerimize başvuran hasta sayısı 179 kişi oldu. Maalesef hayatını kaybeden 3 vatandaşımız oldu. Yoğun bakımlarda takip edilen hasta sayımız ise 3 kişidir. Bir hastamızın ameliyatı yapıldı ve genel durumunun iyi olduğunu söyleyebilirim. Hastanelerimizde takip edilen hastaların genel durumunun iyi olduğunu, durumu kritik veya ağır olan hastamızın olmadığını söyleyebilirim. İstanbul Pendik'te ise metroda bir inşaat kazasıyla 4 vatandaşımızın yaralandığını, birinin genel durumunun orta düzeyde olduğu ve genel olarak 4 hastamızın kritik bir durumunun olmadığını söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

(Atilla İdiz/İHA)
Kaynak:Haberler.com

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Gençler icat çıkartıyor yarışmasının imzaları atıldı09 Aralık 2025 Salı 11:39
  • Pendik'e bir "havalı" cadde daha!08 Aralık 2025 Pazartesi 16:12
  • USSAM’DAN TARİHİ KONFERANS08 Aralık 2025 Pazartesi 16:04
  • İlber Ortaylı: " Arkasında Alman istihbaratı var."08 Aralık 2025 Pazartesi 10:18
  • Pendik'te Engelliler Günü'ne Özel Maç: Ahmet Cin de Sahada!04 Aralık 2025 Perşembe 14:14
  • Yenişehir Ampute Futbol Sahası Yenilendi03 Aralık 2025 Çarşamba 14:10
  • 22 Okula Basketbol ve Voleybol Sahası03 Aralık 2025 Çarşamba 14:03
  • PENDİK'E YENİ KÜTÜPHANE03 Aralık 2025 Çarşamba 12:54
  • Tarihin En Güçlü Rolls-Royce’u Türkiye'de!03 Aralık 2025 Çarşamba 12:00
  • Şanlıurfa’da Elektrik Direkleri Hırsızların Hedefi Oldu03 Aralık 2025 Çarşamba 11:51
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113