• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Pendikspor'dan Yıldız'a teşekkür plaketi

Pendikspor'dan Yıldız'a teşekkür plaketi
2. Lig Beyaz Grup’ta ligin tamamlanmasına haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden  Pendikspor yönetimi, şampiyonluk yolunda maddi manevi destekte bulunan Yılmaz Yıldız’a,  teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye liglerinin en erken şampiyonu Pendikspor, şampiyonluk yolunda kulübe destek olan, katkı sunan sponsorlarına teşekkür plaketleri takdim ediyor. Bu kapsamda Mustafa Şahinyılmaz başkanlığındaki Pendikspor heyeti, geçmiş dönemlerde Pendikspor yönetiminde görev yapmış aynı zamanda da PESİAD Onur Kurulu Üyesi olan Yılmaz Yıldız’ı iş yerinde ziyaret ederek,  plaket takdim etti.

Ziyarette konuşan kulüp başkanı Mustafa Şahinyılmaz, “Önceki dönemlerde kulübümüzde başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaparak, başarılı işlere imza atarak kulübümüzün bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan PESİAD Onur Kurulu Üyesi iş insanı dostumuz Yılmaz bey, bu dönemde de kulübümüze destekleriyle katkı sunan önemli sponsorlarımızdan biridir. Bu ziyaret vesilesiyle şampiyonluk yolunda sunduğu destek ve katkılarından dolayı bir plaket ile kendisine teşekkürlerimizi sunmak istedik. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, önümüzdeki sezonlarda da aynı şekilde destek ve katkılarını beklediğimizi belirtmek isterim.” İfadesinde bulundu.

 PESİAD Onur Kurulu Üyesi tanınmış işadamı Yılmaz Yıldız ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk için değerli başkanımız Mustafa Şahinyılmaz ve yönetimini başarılarından dolayı kutluyor ve PTT 1. Lig’de de başarılar diliyorum. Sevdalısı olduğum şampiyon Pendiksporumuzun çok kıymetli başkanı Mustafa Şahinyılmaz ve sevgili yönetim kurulu üyelerimiz Hüseyin Bayram ve Serkan Özer beyler ziyaretime gelerek verdikleri plaketle beni onurlandırdılar. Şampiyon olarak bizlere yaşattıkları mutluluk ve gurur için teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu. Haber:Yenises-Fahrettin Uysal

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113