• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 26 °C

PENDİKSPOR?A YENİ BAŞKAN

PENDİKSPOR?A YENİ BAŞKAN
Pendikspor?un olağanüstü genel kurul toplantısı geçtiğimiz 22 Mayıs Pazar günün Pendik Atatürk Kültür Evi?nde yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede başkanlığa Ahmet CİN getirildi.


Kongrede ilk sözü Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin aldı. Şahin, Pendik belediye başkanlığınnın üçüncü yılında spor ve sporcuya Pendik’te önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini bundan böyle de gerçekleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.
Şahin, “Pendikspor artık belediyenin görev alanından çıkmalı ve kendi  ayaklarının üzerinde durabilmeli. Ben geldiğim günden bu yana bu tezi savundum ve bir nebze de olsa başarı sağladık. Umarım yeni yönetimde kendi ayakları üzerine duran ve futbolcu alıp satan para kazanan bir yapıya kavuşur. Biz yine Pendikspor’a gereken desteği vermeye devam edeceğiz.”dedi
Pendikspor Kulübü Başkanı eski başkanrı Murat Şahsuvaroğlu’da konuşmasında; “ Her şeye rağmen Pendikspor başarılı bir sezon geçirmiştir. İlk defa kırmızı grup maçlarında çoğunluğu il takımı olan ekiplerle oynadık. Yeni bir tecrübe yaşadık. Yeni başkan ve yönetim kurulumuza üstün başarılar diliyorum.” dedi.
Tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa PESİAD Başkanlığı görevini de yürüten Ahmet Cin getirildi. Cin, konuşmasında, “Bu güne kadar Pendikspor’a emeği geçen tüm idareci yönetici ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Kulüp yönetmek hayli meşşakatli bir iş. Bunun bilincideyiz. Ancak tüm spor severler bizlere destek verir elini taşın altına koyar ise bizim de Pendikspor’a önemli katkılarımız olur. “
dedi.
Yeni başkan, birinci önceliklerinin altyapıya önem vermek olduğunu belirterek, Pendikspor’u kişilere ve kurumlara bağımlı olmaktan kurtarmayı amaçladıklarını kaydetti.
Ahmet CİN, “Altyapıdan futbolcu yetiştirip mutlaka başka kulüplere futbolcu satmalıyız. Kulübe sürekli gelir getiren kaynaklar bulmalıyız ve bunu da sözde bırakmadan mutlaka gerçekleştirmeliyiz, aksi halde bir adım ileri gidemeyiz. Çok iyi bir ekiple işbaşına geldikk. Ortak amaçları Pendik ve Pendikspor’a hizmet etmek olan arkadaşlarımızı yönetime aldı. Şahsıma ve kendilerine desteği esirgememenizi rica ediyorum. Tüm taraftarlarımızı da yanımızda, tribünlerde görmek istiyoruz.” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Başkan: Ahmet Cin, Yönetim Kurulu Üyeleri: Süleyman Yılamz, Remzi Şeker, Vahap Yartaş, Şerafettin Taştan, Sami Bayram, Orhan Dumankaya, Yılmaz Yıldız, Mahmut Güçlü, Nurettin Karakaya, Melih Ata, Bahri Demirhan, Hüseyin Bayram, Nurettin Akbulut, Hüseyin Topçu, Osman Yavuz, Furkan Karadağ, Ali Çelebi ve Selahattin Çindir
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler. Selahattin Kıskaç, Dilaver Şallı, Erhan Yılmazer, Hüseyin Tekbıyık, Ramazan Turgay Cebeci, Önder Akpınar, Osman Seven, Halil İbrahim Salman, Metin Bayram ve Yusuf Oda.
Denetleme Kurulu

Asil Üyeler: Rüstem Kabil, Nevzat Bayramlılar ve Hasan Çimen.
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Yusuf Akyol, Ömer Bayram ve Tarık Değer.
Disiplin Kurulu: Mustafa Dedebaş, Ahmet Bayram, Ali Demir, İbrahim Coşkun ve Sanver Görmüş

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113