• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Pendik'in en nadide bölgesinde 72 ay taksitle nitelikli konut sahibi olma imkanı

Pendik'in en nadide bölgesinde 72 ay taksitle nitelikli konut sahibi olma imkanı
Çavuşoğlu-Yemenler Pendik'in hızla gelişen bölgesi Velibaba'da Zeytindalı Projesini hayata geçiriyor.

Zeytindalı Sitesi projesinde inşa çalışması başladı ve hummalı bir şekilde devam ediyor. Projede 129 konut ve 4 ticari dükkan yeralıyor. 

Şimdiye kadar onlarca proje ve 3 bine yakın konut ve ticari alan üreten Çavuşoğlu-Yemenler inşaat şirketi bünyesinde faaliyete geçen Zeytindalı Sitesi Projesinde konutlar, her zaman olduğu gibi yine yüzde 25 peşin ve 60-72 ay taksit seçeneğiyle satışa sunulmuş durumda. Projeden konut alacaklar için senet düzenleniyor ve hak sahipleri banka faiz yükünden kurtularak, avantajlı fiyattan ev sahibi olabiliyor.

icin-3.jpg

Zeytindalı Sitesi, lokasyon olarak oldukça avantajlı bir noktada bulunuyor. Proje: Pendik Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi, Metro, Millet Bahçesi, Gözdağı Sosyal Tesisleri, Pendik Sahili, Sabiha Gökçen Havalimanı, Kurtköy Teknopark, MedicalPark Hastanesi, Pendik Kaymakamlık, E5 Karayolu ve Pendik Merkezine çok yakın konumda.

Pandemi ve ekonomik durgunluğa rağmen yatırımlarını devam ettiren Çavuşoğlu-Yemenler, İstanbul Ticaret Merkezi (İSTİM) projesinin çalışmasını da hızlı bir şekilde yürütüyor. 350 bin m2 kapalı alanıyla İSTİM İstanbul'da devam eden en büyük proje olarak dikkat çekiyor.

icin-.jpg

Zeytindalı Sitesi Projesini 2022 yılı sonu itibarıyla bitirmeyi plandıklarını kaydeden Çavuşoğlu-Yemenler Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yeşilyurt, maliyetlerinin arttığına dikkat çekerek, konut sahibi olmak isteyenlerin erken davranmasını istiyor.

img_9967.jpg

Demir ve beton gibi maliyeti etkileyen ana unsurlarda artışlar gerçekleştiğine işaret eden Yeşilyurt, " Konut sahibi olmayan yada yatırımı düşünen vatandaşlarımız konut almakta acele etmelidir. Yakın gelecekte konut fiyatlarının önemli oranda zamlanacağını düşünüyoruz. Maliyetler ortada, zamların ev fiyatlarını etkilemesi kaçınılmazdır."diye konuştu.

Çavuşoğlu-Yemenler İnşaat Şirketi, yatırımlarıyla 1.000'den fazla kişiye istihdam sağlıyor ve ekonomiye önemli katkı sunuyor. 

img_9975.jpg

Yatırımlara ara vermeyi düşünmediklerini kaydeden İsmail Yeşilyurt, sektörlerinde bir çok firmanın konut üretmeye ara verdiğini söylüyor. İstanbul'daki konut stokunun önemli ölçüde azaldığının altını çizen Yeşilyurt, " Sektörümüzde faaliyet gösteren çok sayıda müteahhit firma frene bastı. Son 2 yıldır konut üretiminde ciddi bir düşüş gözlemliyoruz. Biz bu anlamda üretimimize ara vermeden yolumuza devam ediyoruz. Konut üretimi azalınca ve beraberinde gelen maliyet artışlarıyla birlikte haliyle daire fiyatlarında da bir yükselme sözkonusu. Bununla birlikte konut stoku da azalıyor. Stokların bitmesiyle birlikte yeni üretilen konutlarda maliyet artışlarının fiyatlara yansıyacağını öngörüyoruz. Benim tavsiyem; Şimdi konut almanın tam zamanı, yatırım yapmayı düşünenler daha fazla ertelemesinler."

Bilgi almak isteyenler için İletişim No: 444 61 34 

  •  

Proje Özellikleri:

Her Daireye 1 adet Kapalı Otopark
Site Bahçesi
Çocuk Parkı
Kamelya
7/24 Güvenlik
Güvenlik Kamera Sistemi
Sığınak
Yangın Merdiveni
Jeneratör
Kapıcı Dairesi
Su Deposu (Hidrafor)
Kombili
Asansör
Gömme Rezervuar

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113