• BIST 9078.43
  • Altın 4093.811
  • Dolar 38.4787
  • Euro 43.7862
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 19 °C

Pendik'e yeni yol

Pendik'e yeni yol
Yeni yol açma, genişletme ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki trafiği rahatlatmak için Bahçelievler Mahallesi’ndeki çıkmaz sokak olan Zıpkın Sokak’ı trafiğe açıyor.

Bir yandan da kaldırım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri şu anda Fevzi Çakmak ve Kaynarca Mahallelerinde çalışıyor.

6811d0ba8de9d-dji-20250429104326-0024-d.jpg

İlçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki trafiği rahatlatacak bir çalışma başlattı. Belediye ekipleri Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan ve Süreyyapaşa ile Aydınlı Yolu Caddeleriyle kesişen bulvara paralel yeni bir yol açıyor. Çalışma kapsamında daha önce çıkmaz sokak halinde olan Zıpkın Sokak, trafiğe açılarak hem Adnan Menderes Bulvarı’na hem de Zümrüt Caddesi’ne bağlanacak. Böylece bulvardaki trafik yükü azalacak.

 

Bir çok bölgede kaldırım çalışması yapılıyor

Pendik Belediyesi ekipleri bir yandan da ilçe genelinde kaldırım yapmayı sürdürüyor. Kış mevsiminin geride kalmasıyla çalışmalarını daha da hızlandıran belediye ekipleri, şu anda Fevzi Çakmak  Mahallesi Duyar Sokak, Kaynarca Mahallesi Kıbrıs Sokak ve Kavakpınar Mahallesi Uluhan Han Caddesi’nde kaldırım imalatı gerçekleştiriyor.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113