• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Pendik Onurcan için ağlıyor

Pendik Onurcan için ağlıyor
ŞİLE’nin İmrenli Köyü’ndan denize açıldıktan sonra bindikleri fiber teknenin batması sonucu denizde kaybolan Onurcan Özcan’ı (21) havadan ve denizden arama çalışmaları sonucu cansız bedenine ulaşıldı.

Pendik Belediyesi eski Belediye Meclis üyesi Metin ÖZcan'ın oğlu Onurcan Özcan(21)  Şile'de bindiği teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybetti.

Arama çalışmalarının başlamasının ardından genç müzisyen Onurcan Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi geldi.
"ANORMAL DALGA VARDI"

Hürriyet'in haberine göre; Şile'de yaşayan ve haberi alır almaz teknenin battığı yere giden Ömer Koç, "sabah saat 07.30 sıralarında bir telefonla uyandım. Arayan bir abimiz, 'Ömer sahile koş, bir tekne alabora oldu' dedi. Evim yakın olduğu için hemen sahile koştum. Kayalığın arkasında alabora olduğu için tekneyi göremedim. Hemen benim teknemi suya attık ve buradaki bir arkadaşla kayalığa doğru gittik. 3 kişi kayalığın üzerine çıkmıştı. Bana suyun içindeki Recep Gülyıldırım'ı gösterdiler. Saçlarını görünce hemen denize atladım. Suyun üzerine çıkarıp kafasını yukarıya kaldırdım, nefes alması için. Ama maalesef kendinde değildi. Onu tekneye aldık. Bir saat kadar kayıp olan Onurcan Özcan'ı aradık. Ama anormal bir dalga vardı. Bizim tekneyi de kayalara vurabilirdi. Bir süre aradık ama bulamayınca kıyıya çıktık. Tam kayalıkları dönerken bir dalga gelip bindikleri tekneyi alabora etmiş" dedi.
1 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ KURTULDU

Şile İmrenli Koyu'ndan dün sabah saat 07.30 sıralarında denize açılan ve 5 kişinin içinde bulunduğu tekne, kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta alabora oldu. Teknedeki Hasan Ekşi (23), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23) yüzerek yakında bulunan kayalıklara çıkarken, Recep Gülyıldırım ise suyun üzerinde hareketsiz şekilde kaldı. Hemen yardıma giden çevredeki vatandaşlar tarafından denizin içinden tekneye alınan Gülyıldırım'a, bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahale kıyıda yapıldı. Hastaneye kaldırılan Recep Gülyıldırım, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113