• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Pendik Kulüpler Birliği'nden kongre

Pendik Kulüpler Birliği'nden kongre
Üç yıldır Pendik Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanlığını yürüten Önder Akpınar, koltuğunu Eşref Şeneroğlu?da devretti.

Bünyesinde 11 amatör spor kulübü bulunan  Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği, ilk Olağan Genel kurulunu geçtiğimiz 26 aralık Cuma günü Kaynarca Kızılay Aşevi'nde gerçekleştirdi. Mevcut başkan Önder AKPINAR'ın yeniden aday olmadığı kongrede, Kaynarcaspor ve Kaynarca Kızılay Başkanlığı'nı yürüten Eşref Şeneroğlu başkanlığa seçildi.

Eski Başkan Önder Akpınar kongrede yaptığı konuşmada, Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin amacının ilçedeki amatör spor ile ilgili tüm branşlara sahip çıkmak olduğunu, kaydederek, "Sporun tüm branşlarının Pendik’te yaygınlaşması yönünde çaba sarf ettik. Bunda da önemli başarılar sağlandık. Yeni projeler geliştidik, özellikle, idman ve maç sahası olmayan futbol kulüplerinin sahalara kavuşmaları yönünde belediyemizle ortak çalışma yürüttük. Lulüplerin kendilerini idame ettirebilecekleri, kendi ayakları üzerinde durabilecekleri gelir kaynaklarının oluşturulması noktasında çalışmalar gerçekleştirdik."dedi.

Önder Akpınar’ın aday olmadığı kongreye tek liste halinde gidildi. Kaynarcaspor ve Türk Kızılayı Kaynarca Şube Başkanlığı görevini de yürüten Eşref Şeneroğlu, Pendik Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanlığına seçildi. Şeneroğlu, "Bana güvenerek böylesi önemli göreve layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Sizlerin bu güveninizi boşa çıkarmayıp,  yıllarca amatör spor yöneticiliği tecrübelerimi tüm kulüplerimiz için harcayacağım. Ben bu işleri iyi bilirim, sizlerin hakkını, hukukunu her yerde ve her zeminde savunacağımdan hiç kuşkunuz olmasın. Tam yerinde ve isabetli bir karar verdiniz, gelecek zaman içinde vermiş olduğunuz kararın ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız." ifadesinde bulundu.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK








  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113