• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Pendik İmam Hatip Lisesi'nin ilk öğrencileri 40 yıl sonra buluştu

Pendik İmam Hatip Lisesi'nin ilk öğrencileri 40 yıl sonra buluştu
1976 yılında Pendik merkezde eğitime başlayan ve onbinlerce mezun veren Pendik İmam Hatip Lisesi Mezunları dönem dönem buluşmaya devam ediyor.

PENDİK İHL İLK ÖĞRENCİLERİ 40.YILINDA PİHMED’DE BULUŞTULAR.

PİHMED (Pendik İlçesi İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği) tarafından organize edilen buluşmalarda bu hafta dernek merkezinde gerçekleşti. Her yıl hiç aksatmadan farklı yerlerde buluşan Pendik İmam Hatip Lisesi ilk mezunları,  40.yılda 2015 yılında satın alınarak hizmete başlayan PİHMED yeni dernek merkezinde buluştular ve okul yıllarına dair birçok hatırayı yad ettiler.

003.jpg

Mezunlar adına söz alan Veli Aydın, “1976 yılında tek katlı ve iki odalı yerde eğitime başlayan Pendik İmam Hatip Lisesi’nin ilk öğrencilerinin yıllar geçse de arkadaşlarını ve okullarını unutmadıklarını memnuniyetle gözlemliyoruz. Her yıl bir araya gelerek anılarımızı tazeliyoruz. Pendik ilçesindeki İmam Hatip Okulu ve öğrenci sayısının artışını memnuniyetle takip ediyoruz. Okulların ve öğrencilerin niteliğinin arttırılması konusunda gerekenlerin yapılması noktasında üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız."dedi.

Diğer taraftan İlk mezunlar, 2011 yılında yıkılan Pendik İmam Hatip Lisesi'nin eski binasının her tuğlasında emekleri olduğunu, okulun her köşesinde hatıraları bulunduğunu belirterek, Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi adı ile yeni bina açılması konusunda yapılan çalışmaları takdirle ve yakinen takip ettiklerini, süreci daha da hızlandırmak için PİHMED bünyesinde komisyon kurduklarını ifade ettiler.

PİHMED Başkanı Süleyman Köse, PİHMED yeni dernek merkezinin alınmasında ve tefrişinde verdikleri destek dolayısı ile teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Pendik İmam Hatip Lisesi'nin ilk mezunlarının birlikteliklerini ve muhabbetlerini diğer dönem mezunlarına örnek olarak anlattıklarını, ilk mezunlarının destekleri ile dernek çalışmalarının daha da güçlenerek devam ettiğini ifade ederek, dernek faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgilendirme yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113