• BIST 8714.69
  • Altın 2998.073
  • Dolar 34.2662
  • Euro 37.045
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

PENDİK DEVLET HASTANESİ'NE KALİTE BELGESİ

PENDİK DEVLET HASTANESİ'NE KALİTE BELGESİ
Merkez bina ve istasyon polikliniklerinde sunduğu kaliteli sağlık hizmetleriyle göz kamaştıran bölgemizin en büyük hastanelerinden biri konumundaki Pendik Devlet Hastanesi, Şubat ayı içinde aldığı ISO 9001 belgesiyle kalitesini tescilledi.

TÜM BRANŞLARDA SAĞLIK HİZMETİ
 Hastanede yürütülen çalışmalar ve uygulamaya konulan yeniliklerle ilgili bazı bilgiler veren Pendik Devlet Hastanesi Başhekimi Şükrü Bakioğlu, “Hastanemiz, MR (kapalı-açık), Tomografi, kemik yoğunluğu, Mamoğrafi, Patoloji Labaratuvarı, diyaliz merkezine gelecek hastalara taşıma ve uzun süreli diyalizde kalan hastalara yemek, Endoskopi ve kolonoskopi, renkli dopler, kadın doğum hizmetleri, Odimetri ve hertürlü labaratuvar hizmetleri ile yaklaşık 800 bin hastaya poliklinik, 8200 hastaya ameliyat, 7500 hastaya yatarak tedavi hizmeti verme ve yıllık 800 doğum yaptırabilme kapasidesine sahip bulunuyor. Bu özelliklerinin yanı sıra hastanemiz öyle sanıyorum ki, sunduğu kaliteli sağlık hizmetleriyle dikkat çekiyor. Sürekli bir yenilenme ve değişim için olan hastanemizin tüm kadın doğum polikliniklerinde ultrason cihazı bulunuyor.” şeklinde konuştu.

SÜREKLİ YENİLENME KALİTEYİ TESCİLLEDİ
 Bakioğlu, şu an da güçlendirme çalışmaları devam eden merkez binada tadilat çalışmaları Nisan sonu itibariyle tamamlandığında, çocuk ve erişkin yoğun bakım hizmeti, dahiliye, cerrahi, beyin cerrahi, kadın doğum, çocuk nöroloji, KBB, doğumhane ve doğum servisinin hızlı bir şekilde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
Başhekim Bakioğlu açıklamalarını, “Hastanemizde geçtiğimiz aylarda yapılan yeni düzenlemelerle hastalar, 2 kişilik ve tek kişilik odalarda otel konforunda sağlık hizmet almaya başlamış olup, bekleme salonları ve bekleme koltukları standartlara uygun hale getirilmiştir. Hastanemizdeki bu sürekli yenilenme ve değişimle sunulan kaliteli sağlık hizmetinin daha da üst düzeyde verilebirlir bir hale gelmesiyle birlikte Pendik Devlet Hastanesi olarak ISO 9001 kalite belgesini de almaya hak kazandık ve şubat ayı içinde bu belgeye sahip olduk. Ayrıca geçtiğimiz aylarda yapılan bir protokolle Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü’nün hat boyundaki 3 katlı binasını poliklinik binası olarak kiraladık. Kısa bir süre sonra burada da uzman hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızla hizmet vermeye başlayacak ve Pendik’in yükselen değeri olmaya devam edeceğiz.” sözleriyle tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113