• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Pendik bu kaymakamı çok sevdi!

Pendik bu kaymakamı çok sevdi!
Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, kısa sürede gerçekleştirdiği icraatlarla taraflı tarafsız tüm Pendiklilerin sevgisini ve takdirini kazandı.

Muhtarlar demokrasimizin temel taşlarıdır

Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, halkın arasında olmaya kesintisiz olarak  devam ediyor. Kaymakamın bu davranışı halk tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Yılmaz Şimşek, geçtiğimiz günde Orta ve Dumlupınar mahallelerini ziyaret etti. Kaymakam Yılmaz Şimşek, her iki muhtarlıkta vatandaşlarla sohbet etti, mahallenin sorunlarını dinledi ve beraberinde bulunan birim müdürüne sorunların not edilmesini istedi.

En fazla şikayet edilen konular arasında Uyuşturucu ve Hırsızlık geliyor. Bu hususta  devlet olarak gerekli tedbirleri aldıklarını ve almaya devam edeceklerini ifade eden Kaymakam Yılmaz Şimşek, bu sorunların çözümü için vatandaşın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Mahallelerde şehit, gazi ve dar gelirli aileleri de ziyaret eden Şimşek, Dumlupınar Mahalle Muhtarlığında vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Mahalle Muhtarı Yılmaz Yaman, Şimşek'e  halı dokuma Türk Bayrağı hediye etti. Kaymakam, " Bugüne kadar aldığım en anlamlı hediye, emeği geçenlere ve kıymetli muharımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Mahalle Muhtarı Yılmaz Yaman’a Kaymakam Şimşek, "Ziyaret ettiğim muhtarlıklardaki en iyi organizasyon diyebilirim. Size tam not veriyorum muhtar bey.  Orada bulunan vatandaşlar ve sağlık ocağı çalışanlar, mahalle muhtarından çok memnun olduklarını, her işlerine koştuğunu ifade ettiler. Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek yanındakilere talimat vererek, "Muhtarımız bizden bir teşekkür belgesi almayı hak etti. En kısa sürede hazırlayın ve taktim edelim." dedi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0038-006.jpg

dsc_0050-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113