• BIST 10268.58
  • Altın 2437.435
  • Dolar 32.2305
  • Euro 34.7462
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Paralel yapı yanlış yaptı

Paralel yapı yanlış yaptı
AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, 30 Mart Yerel Seçimlerinin bir değerlendirmesi için Yerel Basınla kahvaltıda biraraya geldi.

AK Parti Pendik İlçe Merkezi konferans salonundaki basın toplantısı 19 nisan Cumartesi günü gerçekleşti.

 

PENDİK’TE TERTEMİZ BİR SEÇİM GEÇİRDİK

30 mart 2014 yerel seçimlerinde önemli bir başarı sağladıklarını, İstanbul Anadolu Yakası'nda ikinci en yüksek oy oranına ulaşan ilçe olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kılıç, YSK başta olmak üzere, paralel yapı, yine başka bir cemaat ve diğer siyasi partiler hep birlikte Pendik’te AK Parti'nin seçim kazanmaması üzerine birlikte hareket etmelerine rağmen %56 oy rakamına ulaşarak önemli bir başarı sağladıklarını ifade etti.

 

PARALEL YAPI VE BAZI CEMAATLER YANLIŞ YAPTI

AK Parti  Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, "Kişilerin tercihlerine saygı duyarız, ancak, kurumsal kimliğe bürünen ve kurum olarak oturup karar alarak bir partiye oy vermeyin çalışması yürüten oluşumları burdan kınıyor ve tutumlarını nahoş karşılıyorum. Siyasete girmekle büyük bir zarara uğradılar." dedi.

 

KİŞİLERİN DEĞİL PARTİMİN BAŞARISI ÖNEMLİ

Kılıç, eleştirilerle ilgli bir soru üzerine ise, " Yapılan parti içi ve parti dışı eleştirileri anlayışla karşılıyorum. Bazı insanlar beklentilerine ulaşamamış olabilir. Bazıları mevki makam peşinde olabilir, ancak benim gayem partimin geleceğine, başarısına odaklanmamdır. Bende bunu yapmak durumundayım. Bizim için öncelikli olan partimizin menfaatidir."dedi.

 

ALTI YILDA HEP ÇITAYI YÜKSELTTİK

Turgay Kılıç, Pendik’te 6 yıllık ilçe başkanlığı döneminde yerel yada genel, girdiklerin her seçimden  güçlenerek çıktıklarını beliterek, diğer ilçelere siyasi manada bir örnek teşkil ettiklerini de  söyledi.

 

BOĞAZ KÖPRÜSÜ YIKILSIN

İstanbul’un geleceğiylede ilgili projelere kafa yorduğunu da ifade eden AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, "Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’la aynı vasıtayla seyahat ederken kendisine boğaz köprüsünün yıkılıp yeniden yapılması önerisini sundum. Yorgun düşen köprünün yıllık bakımları hesaplandığında çok daha pahalıya malolduğunu söyleyedim. Çevre yolları hazır olan Boğaziçi Köprüsü'nün yıkılarak çift katlı karayolu ve demir yolunu da kapsayan yeni bir köprü inşa etmenin daha mantıklı olacağını ifade ettim. Beni dikkatlice dinleyen Sayın Topbaş bu öneriyi inceleyeceğini söyledi."dedi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113