• BIST 10895.25
  • Altın 2506.967
  • Dolar 32.1861
  • Euro 34.95
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Öyle bir anlattı ki, kafalarda referandumla ilgili soru işareti bırakmadı!

Öyle bir anlattı ki, kafalarda referandumla ilgili soru işareti bırakmadı!
Pendik Belediye Aşkanı biraraya geldiği Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi öğrencileriyle sohbet etti. Öğrencilerin, referandumla ilgili sorularını da yanıtlayan Şahin, başkanlık sistemini tüm açıklığıyla anlattı.

Gençlere kitap sevgisini aşılamak amacı taşıyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödüllü “Pendik Okuyor” Projesi’nin bu haftaki durağı Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi idi…

Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi'nde öğrencilerle birlikte önce bayrak törenine katılan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin öğretmenlerimizin taleplerini dinleyerek yenilenen konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi. Okulun yeni konferans salonunda öğrencilerle hasbihal eden Başkan Şahin gençlerin referanduma dair sorularını yanıtlayarak okumaları için Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil hocanın kitaplarından hediye etti.

Öğrencilerin referandumla ilgili sorularını da cevaplandıran Pendik Belediye Başkanı, Anayasa'nın değişecek 18 maddesi ve başkanlık sistemiyle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Kenan Şahin'in konuşmasından sonra Duyuru Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yaşar Şimşekle görüşlerini paylaşan bir grup öğrenci, " Referandumla ilgili ilk kez bu kadar bilgilendik. Bİr çok şey bizim bildiğimiz gibi, yada bize anlatılan gibi değilmiş. Gerçekten Türkiye'nin yararına olacak bir değşiklikmiş. Biz bu sene ilk kez oy kullanacağız ve başkanımızın sözleri tercihimizde oldukça etkili olacak. Kendisine teşekkür ediyoruz."dediler.

Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi Müdürü  Tarık Özcan'da konuşmasında, " Okulumuz Pendik'in gözde okullarından birisi haline gelmiştir. Meslek lisesi olmamıza rağmen eğitim kalitesi noktasında çıtamız hızla yükselmektedir. Belediye Başkanımız Sayın Kenan Şahin, gençlerle örnek buluşmalar yapıyor ve bizi mutlu ediyor. Sayın başkanımız nasıl ki Pendik'i İstanbul'un en gözde ilçelerinden birisi haline getirdiyse, bizde okulumuzu en gözde okullardan birisi haline getirdik. Bu konudakaki örneğimiz çalışkan belediye başkanı Kenan Şahin'dir."diye konuştu.

dsc_0022-003.jpg

dsc_0023-003.jpg

dsc_0002-003.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113