• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Ordululara diksiyon ve saz eğitimi

Ordululara diksiyon ve saz eğitimi
Pendik Ordulular Derneğinin ve Halk Eğitim Müdürlüğünün birlikte düzenlediği sertifika töreni Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde yapıldı

Pendik Ordulular Derneği'nin, dernek bünyesinde açmış olduğu Diksiyon ve Saz eğitimi kursunu başarıyla bitiren 31 Kursiyer için 01 Kasım 2017 Çarşamba saat 20.00’de Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde  tören düzenlendi.

Programa Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, CHP Pendik İlçe Başkanı Tarık Balyalı, Pendikspor Başkan ŞerafettinTaştan ile çok sayıda dernek mensubu katıldı.

Programda konuşan Pendik Ordulular Dernek Başkanı Abdulkadir Oldu, "Pendik Ordulular Derneği olarak İstanbul’da ikamet etmekte olan hemşehrilerimize, bilgi, beceri ve nitelik kazandırmaya, zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeye yönelik olarak açtığımız hobi kurslarımız planlı, programlı, etkin ve verimli bir şekilde devam etmektedir. Ordulular Derneği olarak bu zamana kadar düzenlediğimiz kurslardan Hukuk Sekreterliği, SBS, Arıcılık gibi kurslara ilave olarak bu dönemde de diksiyon ve Saz Kursu düzenlenmiştir. Kurs faaliyetine 31 kursiyer katılarak sertifika almaya hak kazanmışlardır".

Dernek Başkanı Abdulkadir Oldu, "Kurs faaliyetleri ile birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlayarak yeni neslin ve yetişkinlerin kendi kökleri ile bağlarını güçlendirmelerini, bireylerin yaş durumuna bakılmaksızın hobiler edinmelerini, keyifli vakit geçirmelerini, becerilerini geliştirmelerine imkan tanımaktadır.

İleriki dönemlerde hemşehrilerimize daha kaliteli kurs hizmetleri sunmayı, öğrenen ve gelişen bir dernek olarak daha nitelikli kurs eğitimleri sunmayı amaçlıyoruz.

Kurs faaliyetlerinden istifade etmek isteyenleri geleceğe hazırlamak babında bu kurslarımızı yine önümüzdeki dönemde de açmaya devam edeceğiz, bu bağlamda Pendik Ordulular derneği olarak, hemşehrilerimizin çok kolaylıkla yararlanabileceği kurslara katılmalarını bekliyoruz."

Başkan Oldu, "Bu çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen, başta Pendik Kaymakamımız İlhan Ünsal ve Belediye Başkanımız Dr. Kenan Şahin olmak üzere, yöneticilerine, kurum ve kuruluş temsilcilerine, programın hazırlanmasında emeği geçen yönetici arkadaşlarımdan kurs öğretmenlerimize kadar kursiyerlerimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyor saygılar sunuyorum." dedi.

Daha sonra kursları başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları veridi. AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil’e, CHP İlçe Başkanı Tarık Balyalı’ya, eski dernek başkanına ve emeği geçen eski yönetim kurulu üyeleri birer plaket taktim edildi.

dsc_0044-002.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113