• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

“Önce evinde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları giderilir.”

“Önce evinde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları giderilir.”
Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Azmi Karamahmutoğlu, İl Başkanı Sayın Erdoğan Erhan ve beraberindeki Zafer Partisi heyeti; sahadaydı.

Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Azmi Karamahmutoğlu, İl Başkanı Sayın Erdoğan Erhan ve beraberindeki Zafer Partisi heyeti; Küçükçekmece, Bahçelievler ve Bağcılar ilçelerinde Zafer Partisi Belediye Başkan Adayları için tanıtım toplantıları düzenlemek ve ilçe sakinleri ile bir araya gelmek üzere sahadaydı.

Sayın Azmi Karamahmutoğlu ve beraberindeki heyetin de katılımı ile Zafer Partisi Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Sayın Av. Ulaş Öztürk’ün tanıtım toplantısında Zafer Partisi Bahçelievler İlçe Teşkilatı ve İstanbullu vatandaşlar ile bir aradaydı. Tanıtım esnasında söz alan sayın Azmi Karamahmutoğlu, AKP ve CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları hakkında eleştirilerde bulundu. Azmi Karamahmutoğlu’nun “31 Mart seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen iki adaydan biri ‘Gazze’yi özgürleştireceğiz’ vaadinde bulunuyor, bir diğeri ise ‘Filistinli öğrencilere burs vereceğiz.’ diyor. Önce evinde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları giderilir, sonra çevreye yardım yapılır.” sözlerinin yer aldığı konuşmaları büyük bir dikkatle dinlendi.

dsc00866-152457449.jpg

Ziyaretlerini Küçükçekmece’de sürdüren Sayın Azmi Karamahmutoğlu ve ekibi, Zafer Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Sayın Emre Met ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtım toplantısına katılım gösterdi. Zafer Partisi Küçükçekmece İlçe Teşkilatı’nın ve Küçükçekmece halkının bulunduğu toplantıda Küçükçekmece’nin genel sorunları üzerinde duruldu. İstanbul’un Avrupa yakasının raylı ulaşım sistemine olan erişim sıkıntısı hakkında konuşan Sayın Azmi Karamahmutoğlu, bu durumu “İstanbul bir mega köy olmuş durumda.” cümlesi ile açıkladı.

Ziyaretlerinin bir sonraki durağı Bağcılar olan Sayın Azmi Karamahmutoğlu, Zafer Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Sayın Ramazan Barışkan’ın aday tanıtım toplantısına katıldı. Zafer Partisi Bağcılar İlçe Teşkilatı ve katılımcı misafirler ile Bağcılar’ın sorunları ve Zafer Partisi’nin çözüm politikaları üzerine istişarelerde bulunuldu. Tanıtım toplantısında konuşan Sayın Azmi Karamahmutoğlu, İstanbul’un yaşanabilir bir kent olmaktan çıktığını şu sözleri ile ifade etti: “İstanbul yaşanılacak bir kent, bir cazibe merkezi olmaktan çıkmış ve İstanbullu vatandaşların kendisinden kaçtığı bir şehir durumuna gelmiş. İstanbul, tarihinde üçüncü kez bir nüfus eksilmesi yaşıyor. İlk kez 1923 yılında cumhuriyet ilan edilip Ankara başkent olduğunda bir göç vermiş. Sonrasında 2020 yılında, pandemide insanlar kalabalıktan ve temastan kaçtığı için nüfusu azalmış. 2023 yılında ise ne bir pandemi vardı ne de bir rejim değişikliği, İstanbul yeniden yoğun bir göç verdi.” İstanbul’u yeniden yaşanabilir bir hâle getirmek için aday olduğunu belirten Sayın Azmi Karamahmutoğlu, “İstanbul için yenilik zamanı!” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113