• BIST 10077.39
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Ömer Çam Anadolu İmam Hatip'te herkes Arapça konuşuyor!

Ömer Çam Anadolu İmam Hatip'te herkes Arapça konuşuyor!
Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Menahicü'l-Alemiyye Müessesesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Taallümü'l-Arabiyye projesinin dönem sonu programını icra edildi.

Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yımaz, Önder Başkanı Halit Bekiroğlu, Menahicü'l-Alemiyye Genel Müdürü Dr. Münir El-Hamîd, İcra Müdürü Muhammed Nacî ve bir çok davetlinin katıldığı program Arapça Laboratuvarı ve sınıf ziyaretleri ile başladı. Yetkililer öğrencilerin Arapça seviyelerini yerinde inceleme imkanı buldular.
Daha sonra salon programına geçen misafirler, okulun mehter takımının gösterisini izlediler. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Okul Müdürü Abdülaziz Duman'ın açılış konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında okulda uygulanan Arapça programı ile ilgili bilgi veren Abdülaziz Duman, projeyi en başından itibaren destekleyen DOGM Genel Müdürü Nazif Yılmaz'a ve Menahicü'l-Alemiyye müessesesi yöneticilerine teşekkür etti.

Veliler adına konuşan ÖNDER Başkanı Halit Bekiroğlu, Arapça yaptığı konuşmasında bir veli olarak okulda yapılan faaliyetleri takdirle karşıladığını belirtti. Okul Yönetiminin öğrencileri birçok açıdan donanımlı bir şekilde yetiştirdiğini ve bunu çok takdir ettiklerini ifade etti.

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz yaptığı konuşmasında, Ömer Çam AİHL'nin Pendik'in gözde bir okulu olduğunu, okul idaresinin çok başarılı hizmetler yaptığını söyledi.

DOGM Genel Müdürü Nazif Yılmaz Arapça yaptığı konuşmasında Arapça öğrenmenin önemine ve son yıllarda Arapça Öğretimi ile ilgili Türkiye'de alınan mesafeye dikkat çekti. Arapça Öğretiminin gün be gün daha iyiye gittiğini söyleyen Nazif Yılmaz, Ömer Çam AİHL'nin Arapça öğretimi konusunda geldiği noktayı takdirle karşıladığını söyledi.

Menahicü'l-Alemiyye Genel Müdürü Dr. Münir el-Hamîd yaptığı konuşmasında bu projeye çok önem verdiklerini, yaptıkları incelemede Ömer Çam öğrencilerinin çok kısa bir zamanda çok iyi bir duruma geldiklerini müşahade ettiklerini söyledi. Hayret ve takdirlerini belirrti.

Daha sonra program öğrencilerin sergilediği Arapça tiyatro, Arapça İlahi ve ezgi sunumu, Arapça Hitabet sunumu ve okulun Arapça tanıtım sunumu ile devam etti.

Dönem sonu itibariyle Arapça sınavlarında dereceye giren başarılı öğrencilere hediyelerini DOGM Genel Müdürü Dr. Nazif Yılmaz, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Menahicü'l-Alemiyye İcra Müdürü Muhammed Nacî takdim etti.

normal-omer-_n.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113