• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Ölümden dönen İbrahim Tatlıses'ten olay sözler!

Ölümden dönen İbrahim Tatlıses'ten olay sözler!
İbrahim Tatlıses kazada yanına koşan davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses'i yerden yere vurdu!

Bodrum Yalıkavak'ta konser vermek için yola çıkan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses geçirdiği trafik kazasıyla tüm Türkiye'de büyük yankı uyandırmıştı. Saatler süren çalışmalar sonucu sıkıştığı araçtan kurtarılan Tatlıses'in yanına ilk koşan kişi ise davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlıses olmuştu. Kaza sonrası barıştıkları iddia edilen ikiliden Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses için zehir zemberek sözler söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde trafik kazası yapan İbrahim Tatlıses, sevenlerine korku dolu anlar yaşatmıştı. Olay yerine gelen ekipler ve vatandaşlar yardımıyla sıkıştığı araçtan kurtarılan Tatlıses'in kaza haberini alan oğlu Ahmet Tatlıses küslüğü unutup olay yerine koşmuştu.
Birbirlerini ağır suçlamalarla itham eden ve davalık olan ikilinin bu olay sonrası barıştığı iddia edildi. Kendisi için büyük çaba harcayan oğlu Ahmet Tatlıses hakkında ilk kez konuşan İbrahim Tatlıses, olay olacak açıklamalara imza attı. 
GELDİ NUMARASINI YAPTI GİTTİ!

İzmir’de Kızılay vasıtasıyla kurban kestiren ve kapı kapı kurban eti dağıttıran usta sanatçı Bilal Özcan'a oğluyla arasındaki durumu şöyle özetledi:

Bilal Özcan: Oğlunuz Ahmet, kazadan sonra hastane odasında elinizi öptü mü?
İbrahim Tatlıses: Ben elimi öptürmem kimseye.
Bilal Özcan: Peki, Ahmet’le barış oldu mu?
İbrahim Tatlıses: Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım.
Bilal Özcan: Ya yapmayın, bu olay vesile olsaydı barışa…
İbrahim Tatlıses burada sinirlendi ve sesini yükselterek cevap verdi…
İbrahim Tatlıses: Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik; kahvaltıda neredeydi?
Bilal Özcan Barış olsa iyi olurdu.
İbrahim Tatlıses Hâlâ barış diyor… Artist; artist… Geldi, numarasını yaptı gitti.

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Yaz sezonunda dinlenmek için bir süredir Bodrum'da vakit geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, ölümden döndü. Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken bir kamyon ile çarpışan usta sanatçının aracı yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada ağır bir şekilde yaralanan Tatlıses, vatandaşların yardımı ve olay yerine gelen ekipler sayesinde kurtarıldı.


Vinç yardımıyla hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcının durumu hayranlarını endişelendirirken ailesi de apar topar soluğu olay yerinde aldı. Öte yandan babasıyla mahkemelik olan Ahmet Tatlıses'in büyük bir panikle babasının yanına koşması evlat ve baba arasındaki derin bağı gözler önüne serdi. Kurtarma çalışmalarında canını dişine takan Ahmet Tatlıses'in yaşanan tüm olaylara rağmen babasına olan sevgisi herkesi duygulandırdı. 
İLK KEZ KONUŞTU!

Babasına olan öfkesini geride bırakan Ahmet Tatlıses, hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. "Beni Polat Yağcı aramıştı. Olay yerine gittik. Bayağı kötüydü" diye sözlerine başlayan Tatlıses, "Beni ilk Polat aradı. Ne olduğunu bilmeden gittim. Bu bir kazadır, sonuçta gidilecektir. Tehlikeli de olsa aracın içine kadar girdim, doğrudur. Sıkıntı yok... İnsan burası kalptir, bir şekilde girersin... Saygılar... Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kendisine..." şeklinde konuştu. Babasını kaybetme korkusuyla sarsılan Ahmet Tatlıses'in davadan vazgeçip vazgeçmeyeceği ise merak konusu haline geldi. KAYNAK:HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113