• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Olağanüstü dönemlerin çözüm partisiyiz

Olağanüstü dönemlerin çözüm partisiyiz
Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanlığı, İl Başkanı Erkan Önsel'in katılımıyla genel üye toplantısı yaptı.

OLAĞANÜSTÜ DÖNEMİN ÇÖZÜMÜ VATAN PARTİSİ

Toplantı İl Başkanı Erkan Önsel'in siyasi gündemi değerlendirmesi ile başladı.

“TÜM AMBARGOLARA RAĞMEN 120 BİN İMZA TOPLANDI”

Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Doğu Perinçek'in aday olabilmesi için 100 bin kampanyasını değerlendiren Önsel, “Türkiye, Anayasa değişikliği ile birlikte yapılması kararlaştırılan seçim kanunlarını bile çıkartmadan, hukuksuz bir seçim kararı aldılar. Ve seçim tarihini açıkladılar. Meclis devreden çıkartıldı. Sonra yasaları yapıldı. Baskın ve hukuksuz seçim kararını niçin aldılar? Tayyip Erdoğan, bunu itiraf etti. Deprem geliyor dedi. Depremde ne olur? Binalar yıkılır, insanlarımızı kaybederiz. Bu yüzden hukuksuz, baskın, hızlandırılmış bir seçim kararı aldılar. İktidardalar ve kararı alanlarda onlar! Hukuksuz başlayan süreç yeni hukuksuzlukları beraberinde getirdi. Tüm partilerin önüne seçime hazırlanabilmesi için çok kısa bir zaman koyuldu. Önseçim yapacak zaman bile bırakmadılar. Genel Başkanlara biat eden Milletvekillikleri!

Sistem bunu dayattı. Bu yetmemiş gibi bir de Cumhurbaşkanı Adayımız Dr. Doğu Perinçek'in aday olabilmesi için masalarda toplanan 100 bin imza dilekçesini kabul etmediler. E-devlet yoluyla imza teklifimizi ret ettiler. İlçe Seçim Kurullarına bizzat giderek tercih yapma engelini koydular. Bizler yapılan tüm engellemelere rağmen Türk milletinin büyük özverisi ve parti üyelerimizin büyük gayreti ile 120 bin imza toplayarak Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek'in Cumhurbaşkanı Adaylığını tescilledik.” ifadelerini kullandı

“TÜRKİYE’NİN SORUNLARINI BİR TEK VATAN PARTİSİ ÇÖZEBİLİR”

Türkiye'nin ekonominin gidişatı ve terör nedeniyle büyük tehlikede olduğunu belirten Erkan Önsel,  “Türkiye'nin terör ve ekonomi sorunlarını çözebilecek tek parti Vatan Partisi'dir. ABD destekli Terör örgütlerini bölge ülkeleri ile yapılan antlaşmalarla bitireceğiz. Kandil'e beyaz bayrak çektireceğiz. Ekonomide ise Asya ülkeleri ile bütünleşeceğiz. İran'dan mazot getirip milletimize 2 liraya satacağız. Tayyip Erdoğan millete Dolar'larını satın çağrısı yaparken biz daha iktidar olmadan Çin ile 400 milyar Dolarlık yatırım antlaşmasının zeminini yaptık. Vatan Partisi iktidarında dolara mahkûm olmayacağız.

Özetlersek, ABD ve Batı sistemi çöktü!

Türkiye'de, Asya ve Avrasya rüzgârı esiyor. Yerimiz burada.

Egemenliğimiz, güvenliğimiz, ekonomik kalkınma ve büyüme için bu bir tercih değil, zorunluluktur.

 "VATAN PARTİSİ’NDE GENÇLİK VİTRİN SÜSÜ DEĞİLDİR”

Vatan Partisi'nin 600 MV adayı içerisinde 208 genç olduğunu belirten Önsel, “Diğer sistem partileri gençleri vitrin süsü gibi kullanıyor, gençliğe önem verdiklerini belirtiyorlar ancak 600 MV adayı içerisinde çok az genç MV adayı bulunmakta onlar da seçilme şansı nerdeyse imkânsız denilecek sıralarda. Vatan Partisi'nde ise 208 genç milletvekili adayı bulunmakta. Bu arkadaşlarımızın hepsi genç olmalarına rağmen büyük sorumluluklarını yerine getiren, gençlik hareketine önderlik eden isimlerdir. Vatan Partisi’nin gençleri Silivri duvarlarını yıkan, ABD askerlerinin başına çuval geçiren, gençlik hareketine önderlik eden gençler. Vatan Partisi'nin genç adaylarının mücadelesi sonucu bugün üniversitelerimizde PKK paçavraları sallanmıyor, Türk bayrağı dalgalanıyor. Ayrıca Partimizin büyük illerde ön sıralarda gösterilen adayların neredeyse hepsi gençlerden oluşmaktadır. Bu da partimizin gençliğe verdiği önemi kanıtlamaktadır.” ifadelerini kullandı.

 

“SANSÜRÜ DE YIKACAĞIZ!”

“Silivri duvarını yıktık, imza engelini aştık. Medyada Cumhurbaşkanı Adayımız Doğu Perinçek aday olduğu saklanıyor, gizleniyor, saklanıyor.” diyen Önsel, “Alışığız engelleri aşmaya, duvarları yıkmaya.

Son 30 günde Doğu Perinçek haberleri, sadece 1 dakika verildi.

1 dakikalık demokrasi!

Çözümden korkuyorlar. Sistemlerinin çöktüğünün görülmesinden korkuyorlar. Doğu Perinçek'in ve Vatan Partisi'nin zamanı gelmiştir. Zamanı gelen fikri, sansürle baskıyla zorla engelleyemezsiniz. Türk milletinden yetki istiyoruz. Büyük başarılara, hep birlikte imza atacağız. İyimseriz, umutluyuz.”  sözlerini sarf etti.

İl başkanı Erkan Önsel'in konuşmasının ardından Pendik İlçe Başkanı Mevlüt Usta, siyasi gündeme değindiği ve Pendik ilçesinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiği konuşmasını yaptı.

"OLAĞANÜSTÜ DÖNEMLER, BÜYÜK ÇÖZÜMLERLE GEÇİLİR”

“Olağanüstü dönemlerde kitlelerde toptan bilinç sıçraması yaşanır.” diyen Usta, “Kurtuluş Savaşı döneminde biz bunu yaşadık. 1919'da Samsun’a çıkan Mustafa Kemal Atatürk'ün etrafında çok az insan olmasına rağmen 3 sene sonra kurtuluş savaşını başarıyla tamamlayarak Türkiye Cumhuriyet'ini kurmuştur. Bugün de HEPAR’ın hiçbir karşılık beklemeden ülkemizi ABD, PKK ve FETÖ'ye karşı tutarlı olarak savunan tek parti olan Vatan Partisi'ni desteklemesi, Alper Denizkurdu'nun başkanı olduğu Alp Er Tunga Ocakları faaliyetlerini sonlandırarak Vatan Partisi'ne katılması kitlelerin olağanüstü dönemlerde bilinç sıçramasına uğradığını gösterir. Vatan Partisi'ne katılımlar daha da büyüyerek devam edecektir. İçerisinden geçtiğimiz bu dönemde bağımsız, üreten, başı dik, aydınlanmış, Avrasya'da yerini almış, huzurun sağlandığı Türkiye'yi kurmak için kolları sıvıyoruz.” sözlerini kaydetti.

“PENDİK’TE VATAN PARTİSİ RÜZGARI ESTİRECEĞİZ”

Vatan Partisi'nin Pendik'te yapacağı çalışmaları aktaran Usta, “Günün her saatinde Pendik'te özverili bir çalışmaya girişiyoruz. Sabahın erken saatlerinde başlayıp, gece geç saatlere kadar süren çalışmayla Pendik'te Vatan Partisi rüzgârı estireceğiz. İşe gidiş saatlerinde toplu taşımanın yoğun olduğu yerlerde bildiri dağıtımıyla başlayan faaliyet, meydanda masa çalışması ile devam edecek. Akşamları kahvelerde, evlerde Vatan Partisi siyasetlerinin aktarıldığı toplantılar düzenleyeceğiz. Geceleri ise Pendik'in her köşesini Vatan Partisi pankartları ve dövizleriyle donatacağız.” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113