• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 26 °C

Öğretmenevleri anaokulu öğrencilerinin yıl sonu gösterileri seyre değerdi!

Öğretmenevleri anaokulu öğrencilerinin yıl sonu gösterileri seyre değerdi!
Öğretmenevleri İlköğretim Okulu?nun anaokulu sınıfları öğrencilerinin 2008-2009 yıl sonu gösterileri, geçtiğimiz 14 Mayıs Perşembe günü, Pendik Atatürk Kültür Evi?nde yapıldı.


Okul yönetimi, okul aile birliği yetkilileri, davetliler, anaokulu öğrencileri ile çok sayıda velinin katılımıyla gerçekleştirilen yıl sonu gösterileri, başta veliler olmak üzere izleyenleri, hem heyecanlandırdı, hem de duygulandırdı.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN YARARLARI  BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞTIR
Okul müdürü Musa Okumuş tarafından yapılan açılış konuşmasında, okul öncesi eğitimin yararları sıralanarak, dil gelişimi, problem çözme düşüncesi kazanımı, arkadaş ilişkileri, zeka gelişimi ve diş bakımı gibi bir çok konuda, okul öncesi eğitim alanların, bu eğitimleri almayan çocuklardan çok daha başarılı olduğunun bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek olduğu kaydedildi.

EĞİTİMİN GEREĞİNİ  YERİNE GETİRİYORUZ 
Müdür Musa Okumuş yaptığı konuşmada,Öğretmenevleri İlköğretim Okulu, Pendik Belediyesi tarafından bağımsız olarak yapılmış bir anaokuluna sahip bulunmaktadır. Bu nedenle okul öncesi eğitimi verebilecek yeterli fiziki mekan ve teknik imkanlar mevcut olduğundan, biz okul olarak oldukça şanslı bir okul konumundayız. Bu özelliğimizde çalışmalarımıza olumlu bir şekilde yansımaktadır. Okul idaresi olarak bizler, işimizi severek ve fedakarca yapmaya, canla başla ve ilk günkü heyacanla devam ediyoruz. Eğitimciler ve idari personel olarak okulumuzda, eğitimin gereğini tam olarak yerine getirdiğimiz inancındayız.” şeklinde konuştu.

Anaokulu sınıflarının öğrencilerine ait gösteriler bölümünde, öğrencilerden daha çok anne ve babaların heyecanlı oluşları dikkat çekti. Anaokulu öğrencileri tarafından sergilenen çeşitli oyun ve gösterilerin yanı sıra şiir ve türkülerin de seslendirildiği program, sunum ve görsellik açısından görülmeye değerdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113