• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Nuri Baş; halk eğitime katkılarından dolayı esnaf odasına müteşekkiriz

Nuri Baş; halk eğitime katkılarından dolayı esnaf odasına müteşekkiriz
Pendik Halk Eğitimi Müdürü Nuri Baş, geçtiğimiz 10 Aralık Perşembe günü Bilal Gündoğdu başkanlığındaki Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi?ne, halk eğitimi merkezi yemekhenesinde bir öğlen yemeği verdi


.
Halk eğitimi müdürü Nuri Baş, yemekte yaptğı konuşmada, Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan ve yöneticilerini kendi mekanlarında ağırlamaktan hayli mutlu olduklarını belirterek, “Bir zamanlar küçücük mekanlarda, 600 bin nüfuslu Pendik halkına hizmet vermeye gayret ederken, çok zorlandıklarını, fiziki mekan yetersizliği nedeniyle bir çok projelerini hayata geçiremediklerini, hep bu günlerin hayalini kurduklarını” ifade etti.
Nuri Baş, “Pendik Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Bilal Gündoğdu ve ekibi üç yıl önce bu güzel, özel ve geniş fiziki mekanı Pendik Halk Eğtimi Merkezi Müdürlüğü’ne bir protokolle vererek, Pendik halkına, bölge insanına, halk eğtimi müdürlüğüne, daha doğrusu halkın eğitimine büyük katkı sağlamıştır. Kendilerine müteşekkiriz.” dedi.
Pendik Esnaf sanatkarları Odası Başkanı Bilal Gündoğdu konuşmasında “Her şeyi devletten beklememek lazım, bizler sivil toplum kuruluşları olarak, halkın yararına olan tüm işlerde elimizi taşın altına koymalıyız, gelişmiş ülkelerde görmekteyiz ki, mesleki eğitim önemli bir yer işgal etmekte. Bizde ise, tam tersi, bunları bilen, gören, yetkili mercideki insanlar olarak üzerimize düşeni yapmalıyız.” dedi.
Gündoğdu, “Halk eğitimi müdürümüz ve ekibinin gayretli ve azimli çalışmalarından dolayı kendisini kutluyoruz ve inanıyoruz ki, halk eğtimi müdürlüğümüz, bu yerden daha iyilerine layıktır. Yaptıkları icraatlar, bunu gösteriyor, kendilerine tahsis ettğimiz bu mekan, amacına ulaşmış ve bir çok ilçede olmayan projeler, bizim halk eğitim merkezimizde gerçekleşmekte. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir.” ifadesinde bulundu.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113