• BIST 10055.98
  • Altın 2415.92
  • Dolar 32.207
  • Euro 34.779
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

Necmettin Erbakan bu ülkenin namuslularındandı

Necmettin Erbakan bu ülkenin namuslularındandı
Saadet partisi Penik İlçe Başkanlığı, Murhum Lider Necmettin Erbakan'ın ölümünün 5'nci yılı münasebetiyle bir dizi etkinlik organize etti. Etkinlikler kapsamında, " “Güncel Gelişmeler Işığında ERBAKAN ve Siyonizm” konulu bir de seminer gerçekleştirildi.

Saadet Pendik ERBAKAN Hocasını andı

Mili Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan, vefatının 5. yıldönümünde (27 Şubat - 4 Mar) Erbakan Haftası Etkinlikleri kapsamında, Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen  “Güncel Gelişmeler Işığında ERBAKAN ve Siyonizm” konulu seminerle anıldı.

Pendik Atataürk Kütür Merkezi'nde gerçekleşxtirilen seminere konuşmacı olarak gazeteci-yazar Mustafa Yılmaz katıldı.

Gazeteci-Yazar Mustafa Yılmaz, Erbakan Hoca’nın devlet adamlığını ve siyasi bakış açısını anılarından kesitler vererek anlattı. Mustafa Yılmaz, Türkiye liderliğinde İslam Birliği’ni kurmak adına Necmettin Erbakan’ın büyük mücadeleler verdiğini söyledi. Yılmaz, Erbakan’ın liderlik vasıflarının çok yüksek derecede olduğunu, bunu iç ve dış siyasette oldukça gösterdiğini, özellikle İslam Birliğini kurmak için, Bangladeş, Endonezya, İran, Malezya, Mısır, Nijerya, Pakistan ve Türkiye'den oluşan sekiz Müslüman ülkenin birleşmesiyle D-8 Projesi’ne imza attığını Nato’ya, Birleşmiş Milletlere, IMF ye ihtiyacımızın olmadığını gösterdiğini kaydederek, “Necmettin Erbakan bu ülkenin namuslularındandı. Devrim diye bir film yaptılar, Erbakan’ın adını dahi anmadılar. Halbuki Devrim isimli ilk yerli arabalarına destek veren yegane insanların başında gelirdi. Batı Doğu demeden fabrikalar kurdu. Traktörün nasıl yapılacağını, kağıt fabrikasının nasıl kurulacağını, Devrim otomobiliyle otomobilin nasıl yapılacağını, halı fabrikalarının nerelere kurulacağını, şeker fabrikalarıyla doğunun nasıl kalkındırılacağını, çimento fabrikalarıyla yeni yeni inşaat sahalarının nasıl açılacağını biz ondan öğrendik" şeklinde konuştu.  

Necmettin Erbakan’ın çok nezaketli ve asil bir insan olduğunu dile getiren Mustafa Yılmaz, “Irkçı liderlere ve siyonizme meydan okudu. Erbakan’ın siyasi olarak önü devamlı kesildi ve hizmetleri yarım kaldı. Ama İnşaAllah Milli Görüş mensupları, bu bayrağı yerde bırakmayacak. Önemli olan ne hissettiğimiz değil, ne yapmamız gerektiğini bilerek hak davayı savunmamızdır.” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113