• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Naci Aydın, Pendik Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığını açıklad

Naci Aydın, Pendik Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığını açıklad
Pendik Birleşik Esnaf Odası yönetim kadrolarının mevcut yapısıyla, bölge esnafına hiç bir katkı sunamaz bir hale geldiğini ve esnafın menfaatleri için bir kan değişiminin şart olduğunu defalarca dekare eden Tuzla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koo


YÖNETİM KADROLARI DA, ANLAYIŞI DA DEĞİŞMELİ
Geçtiğimiz pazar sabahı kendisine destek veren yönetim kurulu üyeleri, bazı siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri ve bazı esnaflar ile basın mensuplarının katıldığı kahvaltılı bir basın toplantısıyla başkan adaylığını açıklayan Naci AYDIN, bölge esnafının talepleri doğrultusunda yine bölge esnafının menfaatleri için, artık Pendik Esnaf Odası’nda yönetim kadroları ve yönetim anlayışın bir değişimin şart olduğunu söyledi.
DEĞİŞİM İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Kendisinin de yönetiminde yer aldığı Pendik Esnaf Odası’nın mevcut yapısıyla esnafa hiç bir katkı sunamaz bir duruma gelmesi, odanın siyasete alet edilmesi, yönetimin esnaf için yeni projelere hatta ve hatta bir takım öneri ve taleplere dahi kapalı olması, tüm bunlarla birlikte oda yönetiminin odanın varlıklarına bile sahip çıkamaması gibi nedenlerden dolayı bölge esnafından gelen talep ve yoğun destekler doğrultusunda böyle bir karar alarak “Yolumuz Ahilik görevimiz topluma hizmettir” anlayışıyla başkan adayı olduğunu açıklayan Naci Aydın, “Bölge esnafının menfaatleri için yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır.” diyor.
GÜZEL BİR GELECEK, İYİ BİR SEÇİMLE BAŞLAR
“‘Şimdi hizmet zamanı. Odamızın kaybolan itibarını tekrar kazanma zamanı. Esnafımız için, esnafımızla bir olma ve esnafımızın menfaatleri için yeni bir yönetim anlayışıyla yeni projeler üretme ve esnafımızı kalkındırma zamanı” diyerek, seçildiği takdirde uygulamaya koyacağı projeler ve yapacağı çalışmalar hakkında geniş bilgiler veren ve yöneltilen soruları yanıtlayan başkan adayı Naci Aydın, “Güzel bir gelecek, iyi bir seçimle başlar. Ben de bu seçimlerin şeffaf ve güzel bir seçim olacağını umuyorum. Açıklık ve şeffaflık bizim ilkemizdir. Bölge esnafımızın akliselim bir düşünceyle oyunu, kendi menfaatleri doğrultusunda, yeni yönetim ve yeni projelerden, yeniliklerden yana kullanarak bizleri tercih edeceğini düşünyorum.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113