• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Naci Aydın, çok çalışıyor, takdir topluyor

Naci Aydın, çok çalışıyor, takdir topluyor
Geçtiğimiz hafta içinde Ahilik Haftası Kutlama etkinliklerini başarıyla gerçekleştiren ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Naci Aydın ve yönetimi bu hafta da, ilçedeki siyasi partilerin

SS. Yeni Tuzla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Naci Aydın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, mecliste gurubu bulunan CHP, AK Parti ve MHP Tuzla ilçe başkanlıklarına birer nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

KOOPERATİF ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Siyasi partilerin ilçe başkanları ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu, sıcak bir ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde başkan Naci Aydın, kooperatif çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi. Başkan AYDIN, öncelikle Tuzla’da eksikliği çekilen esnaf kurumlarının kurulması için çalıştıklarını, ilçede bir esnaf odasını kurma çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Esnaf sicil kayıtlarının Unkapanı’nda tek merkezde yapıldığına da değinen Aydın, bu durumun Anadolu Yakası’nda bulunan esnaf için giderilmesi gereken ciddi bir sıkıntı olduğunu söyleyerek, Anadolu Yakası’nda bir esnaf sicil memurluğu kurulması için de uğraş verdiklerini, bu konuda söz aldıklarını ve konunun takipçisi olduklarını ifade etti.
Naci Aydın ayrıca, “Yüklendiğimiz misyona göre hareket ediyoruz. Bu misyonun temelinde de Ahilik Kültürü var. Yani, eşitlik, adalet, hukuk ve tarafsızlık var ve bu çalışmalar partiler üstüdür. Özellikle Tuzla esnaf ve sanatkarının bize duyduğu güvenle, verdiği bu emaneti, en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

ATAŞ; TAKDİR EDİYORUZ, KATKI SUNMAYA HAZIRIZ
AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Av. Mustafa Ataş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Kooperatif olarak yürüttüğünüz çalışmalarınızı, biz de yakından takip ettiğimiz gibi, taktir de ediyoruz. Bundan sonra da, ilçemiz yararına yapacağınız çalışmalarda, bizim yapabileceğimiz bir katkı olursa, onu da sunmaya ve üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu ziyaretinizden dolayı parti yönetimim ve şahsım adına teşekkür ederim.” dedi.

CHP VE MHP’DE GÜNCEL SORUNLARA DEĞİNİLDİ
Diğer ziyaret noktaları olan CHP ve MHP ilçe başkanlıklarında, Chp İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan ve MHP İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu’yla da görüşme fırsatı bulan kooperatif başkanı Naci Aydın ve yönetimi, ülkenin güncel sorunları ve esnaf?n içinde bulunduğu sorunlar hakında fikir alışverişinde bulundu.

SİYASİ PARTİLERİN BAŞKANLARINA ŞİLT VE AHİLİK NASİHATİ
S.S.Yeni Tuzla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Naci Aydın, ziyaret ettiği siyasi partilerin ilçe başkanlarına kooperatif adına birer şild ve Ahilik Nasihati’nin yazılı olduğu tablolar hediye etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113