• BIST 10517.76
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Murat Şahin'den Pendikli berberlere fön makinası ve makas hediyesi

Murat Şahin'den Pendikli berberlere fön makinası ve makas hediyesi
Alpi Diş Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin, Pendik Kuaförler Odası seçimleri öncesi, bay bayan kuaförlerine jest yaptı.

İki adayın yarıştığı Pendik Kadın ve Erkek Berberler Odası seçimlerinde her iki adaya da başarılar dileyen ve davetlerine icabet eden Murat Şahin; esnaflara 600 adet fön makinesi ve 600 adet makas hediye ederek seçim atmosferini renklendirdi.

icin-murat.jpg
Adaylardan Sadık Türker’in organize ettiği kahvaltılı toplantıya davet edilen Şahin burada yaptığı konuşmada; “ Kuaförlük mesleğini icra eden her arkadaşımız bir sanatkardır. Biliyorum ki çoğu kuaför esnafı çıraklıktan başlayarak bu mesleğin her türlü aşamasından geçip bu günlere gelmiştir.

icin-turker.jpg

Benim içinde bulunduğum diş sektörü de sanatkarlığın etkin rol oynadığı bir branş. Ve ben de bu sektörde çıraklıktan başlayarak bu günlere gelmiş bulunuyorum. O yüzden de her bir kuaför esnafımızı, taşıdığı sanatkar ruh ile birlikte değerlendiriyor, kendilerine saygı duyuyorum.

Alpi Diş Hastaneleri olarak sizlere yakınlığımızın ifadesi olarak da esnaflarımıza fön makinesi ve makas hediye etmeyi uygun gördük.

icin-yonetim.jpg

Hepinize bol ve hayırlı kazançlar dileriz. Alpi Diş Hastanelerinin kapıları kuaför esnafımıza sonuna kadar açıktır. Kendilerine her türlü kolaylığı göstereceğimizin de bilinmesini isterim” şeklinde konuştu.

icin-459.jpg

Pendik Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Sadık Türker'de konuşmasında, yaptığı hizmetleri anlattı ve Alpi Diş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahin'e jestinden dolayı teşekkür etti.

Pendik Kuaförler Odası'nın genel kurulu, 6 Şubat Pazar günü Yunus Emre Kültür Merkezi'nde, 11.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113