• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Muharrem İnce'den seçim kararı!

Muharrem İnce'den seçim kararı!
Gazeteci Erdoğan Aktaş, CHP ile ittifak görüşmeleri yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin seçimlere 'müstakil girme' kararı aldığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ittifak çalışmaları kapsamında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştü. Geçen hafta yapılan görüşmelerde Memleket Partisi'ne İzmir'de "garantili" bir ilçe belediyesi ve büyük şehirlerde meclis üyelikleri verilmesi konusunda pazarlıklar yapılmıştı.

MUHARREM İNCE DE CHP'YE KAPILARI KAPATTI
Gazeteci Erdoğan Aktaş, TV100 canlı yayınında, CHP ile ittifak görüşmeleri yapan Muharrem İnce'nin 'seçimlere müstakil girme' kararı aldığını söyledi.

CHP'nin DEM Parti ile ilişkileri ve Şeyh Said söylemlerinden rahatsızlık duyan İnce'nin 13 belediye başkanı adayını açıklayacağı belirtildi.

Aktaş, yaşananlara ilişkin yaptığı açıklamada, "Muharrem İnce, CHP ile görüşmelerinden bir sonuç alamadı. Partiye çok yakın isimlerle birkaç dakika önce konuştum ve bu durumda Memleket Partisi seçime tek başına giriyor. Yarın İnce, 13 belediye başkan adayını açıklayacak. Bunların arasında İBB adayı yok. Memleket Partisi ve CHP arasında Tunceli-Dersim, Şeyh Said meseleleri anlaşmazlık konusu. Özellikle İnce'nin DEM Parti ile ilişkiler konusunda sıkıntıları ifade ettiği söyleniyor." dedi.

gewfy-cxoaagv2x.jpg

"İSTANBUL ADAYI MEHMET SEVİGEN OLACAK"
Cumhuriyet'te yer alan habere göre; İnce, İstanbul adayı olarak CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen'i belirledi.

İMAMOĞLU'NUN TELEFONLARINA DÖNMEDİ
Ekrem İmamoğlu'nun dün görüşmelerin yeniden başlatılması için telefonla mesaj gönderdiği ama İnce'nin bu mesaja cevap vermediği öğrenildi. Kaynak:Haber7

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113