• BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Müge Anlı'nın programında kan donduran son dakika iddiası!

Müge Anlı'nın programında kan donduran son dakika iddiası!
Gülümser Bulut ve Nilgün Kırlı'yı seri katil mi öldürdü?

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Gülümser Bulut ve Nilgün Kırlı cinayetleri ile Özlem Akusta'nın kaybolmasına yönelik son dakika gelişmesi yaşandı. Bilindiği üzere, Gülümser Bulut, geçtiğimiz yıl çekyatın içerisinde naylonlanmış ve kefenlenmiş hâlde ölü olarak bulunmuştu. Bulut'un kızı Hatice Ayhan, verdiği şüpheli ifadelerden dolayı 9 ay cezaevine girdikten sonra serbest bırakılmıştı. Müge Anlı'nın bugünkü programında ise, Gülümser Bulut ve Nilgün Kırlı cinayetleri ile Özlem Akusta'nın kaybolması olayında failin aynı kişi olduğu iddiası ortaya atıldı. Peki, Gülümser Bulut ile Nilgün Kırlı'yı öldüren ve Özlem Akusta'nın kaybolmasına sebep olan kişi kim? İşte, 21 Ekim 2019 Pazartesi günü ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son dakika detayları...
Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında da Gülümser Bulut ve Nilgün Kırlı cinayetleri ile Özlem Akusta'nın kaybolmasına yönelik detaylar işlenirken, son dakika gelişmesi yaşandı. Ünlü programcı ve sunucu, yaşlı kadının katilini(Gülümser Bulut) ararken geçtiğimiz yıllarda işlenen cinayetlere ilişkin benzer bir noktaya dikkat çekti. Gülümser Bulut ve Nilgün Kırlı cinayeti ile Özlem Akusta'nın kaybolmasında hep aynı kişiden bahsedildiğini söyleyen Anlı, konuyu bambaşka bir yöne çevirdi. Böylece, bu üç olayda da failin aynı kişi olup olmadığı akıllara geldi. Bilindiği üzere, 67 yaşındaki Gülümser Bulut, geçtiğimiz yıl çekyatın içerisinde kefenlenerek öldürülmüş; Nilgün Kırlı da 1999 yılında benzer bir yöntemle vahşi bir cinayete kurban gitmişti. Özlem Akusta ise, 2 Nisan 2018 yılında bir anda kayıplara karışmıştı.
MÜGE ANLI'NIN PROGRAMINDA TÜYLER ÜRPERTEN SON DAKİKA İDDİASI

Programın bugünkü (21 Ekim 2019) canlı yayınında olayı derinlemesine incelemeye devam eden Müge Anlı, üç olay arasındaki ortak bağlantıyı yakalarken Özlem Akusta, Nilgün Kırlı ve Gülümser Akbulut'un akrabaları söz aldı. İşte, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında yaşananlar...
2 CİNAYET, 1 KAYIP

Müge Anlı canlı yayında, "Biz aslında Gülümser Bulut cinayetinde 1 kayıp ve iki cinayeti konuşmak durumundayız. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. 1999 yılında işlenen bir cinayet var. Daha sonra 2018 yılındaişlenen bir cinayet var. Birbiriyle birebir örtüşüyor. Arada da yine İzmir Karabağlar'da 45 yaşındaki Özlem Akusta'nın kaybı var. O da yine 2018'de ve üçünün de yanında hep aynı kişiden bahsediyoruz." diyerek konuyu farklı bir boyuta taşıdı.
Geçen yıl cesedi çekyatın içinde kefenlenmiş olarak bulunun Gülümser Bulut cinayetinde sır perdesi hala aralanamadı.

Bulut'un öldürülme şekli, 20 yıl önce patronunun cesedini bohça yapan Yunus Kahraman'ın seri katil olabilme ihtimali üzerinde duruluyor.
CESEDİNİ BOHÇA YAPIP SAKLAMIŞTI

Yunus Kahraman'ın yıllar önce yanında çalıştığı ancak daha sonra hırsızlıktan dolayı işten çıkardığı patronu Nilgün Kırlı'yı öldürdükten sonra cesedi bohça yapıp balkona çıkardığı detayları işlendi. Katil Yunus Kahraman'ın en yakın arkadaşı olan aynı zamanda Nilgün Kırlı'nın erkek kardeşi Volkan Kırlı, Gülümser Bulut'un da benzer şekilde öldürülmesine dikkat çekti. Ablası vahşice katledilen Volkan Kırlı'nın, yakın arkadaşı Yunus Kahraman'ın cinayetten sonra çok soğukkanlı davrandığına da vurgu yaptı.
KAYIP KADINI SON GÖREN DE AYNI KİŞİ

Programda 2 yıldır kayıp olan ve cesedine dahi bulunmayan 45 yaşındaki Özlem Akusta'nın son görüştüğü kişinin Yunus Kahraman olması ise seri katil olma ihtimalini güçlendirdi.
NİLGÜN KIRLI CİNAYETİ

İzmir Buca'da 1999 yılında patronu Nilgün Kırlı'yı parasız kaldığı için evine girerek kafasına odunla vurduktan sonra boğarak öldürdüren Yunus Kahraman, daha sonra Nilgün Kırlı'ın cesedini halıya sarıp çekyat altına koymak suçundan idamla yargılandı fakat 15 yıl cezaevinde kaldıktan sonra 2014 yılında serbest kaldı.
ÖZLEM AKUSTA KAYBI -MUHTEMEL CİNAYETİ-

İzmir Karabağlar'da Babası Hüseyin Hulki Akusta ile birlikte yaşayan 45 yaşında ki Özlem Akusta, 2 Nisan 2018'de İzmir'de kayıplara karıştı. Aynı gün babası karakola başvurarak 1 gün önce evden ayrıldı kendisine ulaşamadım dedi. İzmir Emniyeti yaptığı araştırma sonucu eşinden bir süre önce boşanan Yunus Kahraman'ın Özlem Akusta ile görüştüğü tespit edildi. Aynı kişi Yunus Kahraman'ın annesi Hacer Huy ile birlikte bulunan Gülümser Bulut cinayeti ile ilişkili olduğu düşünülüyor. Özlem Akusta'nın kredi ve banka kartını kullanan kişinin Yunus Kahraman olduğu ortaya çıktı. Polis yaptığı araştırmalardan sonra Yunus Kahraman'a durumu ispatladı ve 1 Nisan 2018'de Yunus Kahraman ve Özlem Akusta'nın beraber güvenlik kameralarına yakalandı. O aylarda Yunus Kahraman'nın telefonu polis tarafından dinlendi. Aynı zamanda Gülümser Bulut Cinayeti işlendi. Daha önce de sevgilisini öldüren Yunus Kahraman'ın 3 gün sevgilisini cesedini balkonda sakladığı ortaya çıkarken Yunus Kahraman'ın annesi ile birlikte Gülümser Bulut'un kızı Gülümser Bulut'un cesedini çekyat altında buldu.

Kaynak:Sabah

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113