• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

"Mobil İkram Aracı" Pendik'te gönülleri ısıtmaya devam ediyor

"Mobil İkram Aracı" Pendik'te gönülleri ısıtmaya devam ediyor
Pendik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Pendik Şubesi "Mobil İkram Aracı" Hatay’daki hizmetinin ardından Pendik’te ikramlarına devam ediyor.

Pendik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Pendik Şubesi iş birliğinde "Mobil İkram Aracı" hizmeti başlatılmıştı.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremin ilk günün itibaren Mobil İkram Aracı, Hatay’da depremden etkilenen vatandaşlara ikramlarda bulundu.gbjtpgnxsaakhra.jpgDepremde ağır hasar gören Hatay’da altı ay kalarak her gün depremzedelere ikramlarda bulunduklarını belirten Mobil İkram Aracı Sorumlusu Hatice Ana Camii İmam Hatibi Mehmet Aydın, "6 Şubat depreminin ilk gününde Hatay'a gittik. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza her gün sıcak çorba ikram ettik. Depremden etkilenen vatandaşlara çorba dağıtımından geri kalan zamanlarda ise aracımızla gıda dağıtımı ve çay servisinde bulunduk." dedi.

 

İmam Hatip Aydın, Mobil İkram Aracı’nda görevli olan herkesin gönüllü olduklarına vurgu yaparak, "Mobil İkram Aracı, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi haricinde şube olarak bir tek Pendik İlçe Müftülüğümüzde var. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile koordineli çalışıyoruz." diye konuştu.

 

Mobil İkram Aracı’nın Hatay’dan döndükten sonra Pendik’teki hizmetlerine devam ettiğini belirten İmam Hatip Aydın, "Hayırsever vatandaşlarımızın ve Belediyemizin destekleriyle Pendik’te çorba dağıtımına devam ediyoruz. Okul bahçelerinde öğrencilerimizin, hastanelerde hastasını bekleyen vatandaşlarımızın gönüllerini ısıtmaya çalışıyoruz. Yazın ise yine belli zaman ve bölgelerde çocuklarımıza dondurma dağıtıyoruz." ifadelerini kullandı.gbjtpgnxcaae1uw.jpgAydın, "Bir bardak çorba ile Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımızı hiç duymamış olan vatandaşlarımızı tanıştırmış ve faaliyetlerimizi tanıtmış oluyoruz. Çorba ile gönüllere girerek gönülleri ısıtıyoruz." şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113